The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τουρίνο εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Torino-Juventus-18.02

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Ολυμπιακό Στάδιο Τορίνου

Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018, 1:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι του Τορίνο, όπου η Τορίνο θα φιλοξενήσει τη Γιουβέντους στην έδρα της. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενούμενων, οι οποίοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, αγωνίζονται για νίκη στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ η Τορίνο προσπαθεί να πιάσει μία θέση στη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι η Γιούβε στα μέσα της εβδομάδας έπαιξε έναν δύσκολο αγώνα με την Τότεναμ, ο οποίος έληξε με ισοπαλία 2:2.

Στην ένατη θέση

Η Τορίνο στη τρέχουσα σεζόν έχει ήδη καταφέρει να αλλάξει τον προπονητή, τη θέση του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ανέλαβε ο Βάλτερ Ματσάρι, ο οποίος προηγουμένως εργαζόταν στη Νάπολι και την Ίντερ. Με αυτό τον τεχνικό τα πράγματα των “ταύρων” πήγαν καλύτερα, στα τελευταία πέντε παιχνίδια η ομάδα σημείωσε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, δεν έχασε ούτε μία φορά.

Μόνο δεύτεροι

Η Γιουβέντους κινδυνεύει να αποκλειστεί από το Champions League στο στάδιο των 16. Ο αγώνας εναντίον της Τότεναμ ξεκίνησε τέλεια για τις «ζέβρες»: με δύο γκολ που σημείωσε ο Ιγουαΐν, αλλά μετά από αυτό οι Βρετανοί πήραν την πρωτοβουλία στα χέρια τους, κατάφεραν να ανταποκριθούν με το στόχο τους. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Γκονζάλο δεν πραγματοποίησε το πέναλτι, στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού οι “σπερς” ισοφάρισαν μετά το φάουλ. Στην κατάταξη της Σέριε A’ Ιταλίας  η Γιουβέντους συνεχίζει να κυνηγάει τη Νάπολι, η διαφορά είναι μία μονάδα με τον ηγέτη.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους θα είναι θυμωμένη για τον εαυτό της για τη χαμένη νίκη στο Champions League, και μπορούμε μόνο να λυπηθούμε τη Τορίνο στο επερχόμενο παιχνίδι. Οι “ταύροι” έχουν καιρό να χάσουν, με το Ματσάρι ποτέ, αργά ή γρήγορα θα συμβεί αυτό, και είναι πολύ πιθανό ότι θα συμβεί την επόμενη Κυριακή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,79.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *