The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τουρίνο εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

gr_02

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Ολυμπιακό Στάδιο Τορίνου

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον 16ο γύρο της Σέριε Α’ Ιταλίας  θα πραγματοποιηθεί Ντέρμπι του Τορίνο, στο οποίο η Τορίνο στο «Stadio Olimpico Grande Τορίνο» θα φιλοξενεί τη Γιουβέντους. Οι παίκτες της Τορίνο είχαν ολόκληρη εβδομάδα για να προετοιμαστούν για την επερχόμενη συνάντηση, ενώ η Γιουβέντους έπαιξε τα μεσοβδόμαδα δύσκολο αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ στη Βέρνη της Ελβετίας, ο οποίος έληξε με σκορ 2:1 υπέρ Γιανγκ Μπόις. Η απροσδόκητη ήττα της πρωταθλήτριας Ιταλίας, η οποία, ωστόσο, δεν επηρέασε καθόλου την κατάταξη της Γιούβε στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ήδη έκτοι

Η Τορίνο για την τρέχουσα σεζόν έχει στόχος να προκριθεί στους συμμετέχοντες στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Μετά από 15 γύρους  οι “γρανάτες” είναι στην 6η θέση στην κατάταξη, έχουν 22 βαθμούς στο ενεργητικό. Από το κάτω μέρος τους “ταύρους” πιέζουν αρκετοί ανταγωνιστές ταυτόχρονα, που σίγουρα θα επωφεληθούν από την απώλεια βαθμών από την ομάδα του Ματσάρι για δικούς τους σκοπούς.

Μετά από το διάλλειμα

Η Γιουβέντους είχε πρόσφατα αρκετά δύσκολα παιχνίδια, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η ομάδα απέτυχε. Πριν από τη Γιανγκ Μπόις οι Τορίνιοι ταξίδεψαν στη Βαλένθια και τη Φλωρεντία, στην έδρα τους οι “μαύρο-άσπροι” φιλοξένησαν τη Ίντερ Μιλάνο, ο αγώνας ενάντια στα “φίδια” αποδείχθηκε πεισματάρης και έντονος. Στην κατάταξη της Σέριε Α’ η Γιουβέντους είναι στην πρώτη θέση, η διαφορά από τη Νάπολι αποτελεί 8 βαθμούς.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους δεν έχει ανάγκη να κερδίσει τη Τουρίνο από την άποψη του τουρνουά, η Νάπολι απέχει οκτώ βαθμούς πίσω, αλλά οι “ζέβρες” σίγουρα θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να ταπεινώσουν ξανά τον “γείτονά” τους. Ταυτόχρονα, είναι πολύ απίθανο η νίκη της Γιούβε πάνω από Τορίνο να βγει μεγάλη, όπως και να ‘χει ο αγώνας εναντίον Γιανγκ Μπόις θα έχει συνέπειες σίγουρα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *