The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τορπέντο Ζοντίνο εναντίον Ruh Brest: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Торпедо-БелАЗ-РухБрест-26.04b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Κυριακή, 26 Απριλίου 2020, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους ηγέτες του τρέχοντος πρωταθλήματος φιλοξενεί τον αρχάριο της Πρέμιερ Λιγκ, ο οποίος έχει ήδη καταφέρει να επιδείξει τον χαρακτήρα του. Θα καταφέρουν οι παίκτες από το Ζοντίνο να αντιμετωπίσουν τον νεοφερμένο;

ΤΟΡΠΈΝΤΟ ΖΟΝΤΊΝΟ

Το κύριο πλεονέκτημα της Τορπέντο Ζοντίνο αυτή τη σεζόν είναι αξιόπιστο αμυντικό παιχνίδι. Η ομάδα του Γιούρι Πούντους έχασε μόνο σε έναν αγώνα από την Ντιναμό Μινσκ (0:2). Σε άλλες συναντήσεις ο έμπειρος Βλαντιμίρ Μπους καταφέρνει να διατηρεί την εστία του ανέπαφα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η ομάδα νίκησε την Σαχτιόρ Σολίχορσκ και την Μπελσίνα Μπομπρούισκ με το ίδιο σκορ (1:0) και την Energetik-BGU (2:0). Στον τελευταίο γύρο η ομάδα αυτή έφερε ένα βαθμό από το Μπορίσοφ, έχοντας παίξει (0:0) με την ΜΠΑΤΕ. Οι παίκτες του Ζοντίνο αναγκάστηκαν να παίξουν με δεύτερο αριθμό, οι γηπεδούχοι ήταν πιο κοντά στην επιτυχία, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν πέναλτι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Με 10 βαθμούς η Τορπέντο Ζοντίνο μοιράζεται την πρώτη – τρίτη θέση με Βίτεμπσκ και Σλουτσκ.

Rukh Brest

Ξεκινώντας με μια απροσδόκητη νίκη επί της Ντιναμό Μινσκ (1:0), οι νεοεισερχόμενοι της ποδοσφαιρικής ελίτ από το Μπρεστ μετά απ’ αυτό δεν μπορούσαν να κερδίσουν για τρεις γύρους. Αρχικά υπήρξαν ήττες με το ίδιο σκορ (0:1) από την Ενεργέτικ και την ΜΠΑΤΕ, και στη συνέχεια ισοπαλία στο Μόζιρ. Στον τελευταίο γύρο η Rukh κέρδισε τη δεύτερη νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ, επικροτώντας επί της Μινσκ εντός έδρας. Όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των υπόλοιπων αγώνων αυτής της ομάδας, τελείωσε με σκορ (1:0). Οι παίκτες του Alexander Sednev σημείωσαν επτά βαθμούς και βρίσκονται στην ένατη θέση.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Νομίζω ότι στο Ζοντίνο θα έχουμε να δούμε ένα από τα πιο βαρετά παιχνίδια της περιοδείας με ελάχιστο αριθμό επικίνδυνων στιγμών. Και οι δύο ομάδες ξέρουν να αμυνθούν καλά, αλλά σπάνια ευχαριστούν τους οπαδούς τους με επιτυχημένες ενέργειες στην επίθεση. Όλα τα προηγούμενα παιχνίδια τους αυτή τη σεζόν ήταν του «πάτους», σε αγώνες με τη συμμετοχή του Rukh σημειώνουν λιγότερο απ’ όλους στην Πρέμιερ Λιγκ (κατά μέσο όρο 0,8 γκολ σε 90 λεπτά). Σας συμβουλεύω να ποντάρετε σε αυτόν τον αγώνα στο σύνολο είναι κάτω από 2. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2 με απόδοση 2,41.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *