The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τορίνο εναντίον Φιορεντίνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Торино-Фиорентина-29.01b

Πρωτάθλημα Ισπανίας 

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021, 9:45 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Τουρίνο. Στάδιο “Olimpico”

Ο εναρκτήριος αγώνας του εικοστού γύρου της Serie A έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή, όπου θα αγωνιστούν Τορίνο και Φιορεντίνα.

Τορίνο

Πριν από μερικά χρόνια η Τορίνο έπαιξε στο Europa League και τώρα είναι 17η στο πρωτάθλημα, έχοντας 14 βαθμούς στο ενεργητικό με διαφορά τερμάτων 28:37. Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις τα «ρόδια» κατέστρεψαν την Πάρμα 3:0, έχασαν 0:2 από τη Μίλαν, καθώς σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με τη Βερόνα, 0:0 με τη Σπέτσια και 2:2 με την Μπενεβέντο.

Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα επίσης πιο πολύ στενοχωρεί παρά ευχαριστεί. Μετά τα πρόσφατα παιχνίδια με τη Μπολόνια (0:0), τη Λάτσιο (1:2), την Κάλιαρι (1:0), τη Νάπολι (0:6) και την Κροτόνε (2:1), οι Βιολέτες έχουν εδραιωθεί σταθερά στη μέση της κατάταξης. Τελείωσαν τον πρώτο γύρο της Serie A με τους ακόλουθους δείκτες: δωδέκατη θέση, 21 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 20:30.

Πρόβλεψη

Η ομάδα από την Φλωρεντία παίζει πολύ καλύτερα εντός έδρας παρά εκτός έδρας. Οπότε αμφιβάλλω πάρα πολύ για την ικανότητά της να κερδίσει τρεις βαθμούς με τη Τορίνο, επειδή ο τοπικός σύλλογος δεν είναι πλέον τόσο αβοήθητος όσο στην αρχή της εκστρατείας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Τορίνο με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *