The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τορίνο εναντίον Τζένοα: προγνωστικά για στοίχημα

Торино-Дженоа-22.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνου

Προτείνουμε στην προσοχή των αναγνωστών του πόρου μας την πρόβλεψη για τον αγώνα Τορίνο – Τζένοα, η συνάντηση των ισχυρών μεσαίων ιταλικών ομάδα έχει προγραμματιστεί για τις 22 Οκτωβρίου.

Η Τορίνο είχε δύσκολο πρόγραμμα

Μετά από οκτώ γύρους της Serie A η Τορίνο έχει μόλις 8 βαθμούς και καταλαμβάνει τη 12η θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα έχασε τις δύο τελευταίες συναντήσεις, αλλά αυτό μπορεί να αποδοθεί στην υψηλή κατηγορία των αντιπάλων, πρώτα από τη Γιουβέντους στο ντέρμπι 0:1, και στη συνέχεια από τη Νάπολι εκτός έδρας με το ίδιο σκορ. Απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι μόνο δύο βαθμοί, οπότε η Τορίνο δεν έχει δικαίωμα για ξεκούραση μέχρι στιγμής. Πέντε παίκτες ταυτόχρονα θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμών.

Η Τζένοα πρέπει να σκεφτεί την επιβίωση

Η Τζένοα είναι τρίτη από τον πάτο της Serie A, δηλαδή βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Όλα δεν είναι τόσο τρομακτικά όσο ακούγονται, λόγω της πυκνότητας των ομάδων, η διαφορά από τη δέκατη θέση είναι μόνο 3 βαθμοί. Αυτή τη σεζόν οι «γρύπες» έχουν μόνο μία νίκη σε οκτώ γύρους, κάτι που θα πρέπει να προκαλεί ανησυχία. Η ομάδα στον τελευταίο αγώνα μπόρεσε να κάνει ένα comeback, αφού έπαιξε εντός έδρας με τη Σασουόλο 2:2, αν και έχανε κατά τη διάρκεια της συνάντησης 0:2, το σωτήριο γκολ σημειώθηκε στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού. Οι τραυματισμοί μπορούν να αποτρέψουν την είσοδο τεσσάρων παικτών στο γήπεδο σε αυτή τη συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν μεγάλη ιστορία αναμετρήσεων, τον τελευταίο καιρό το πλεονέκτημα είναι στην πλευρά της Τορίνο, η οποία έχει να χάσει από τον αντίπαλο τελευταίες εννέα συναντήσεις. Στο παρελθόν η Τζένοα έχασε 1:2 εντός έδρας, αλλά κατάφερε να αντισταθεί εκτός έδρας 0:0.

Πρόβλεψη

Αναμένεται δύσκολη μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες που εδώ και καιρό δεν γνωρίζουν τη χαρά των νικών. Αν και προτιμούνται οι γηπεδούχοι, δεν θα είναι εύκολο για τους «ταύρους» να κερδίσουν τρεις βαθμούς στην επικείμενη μάχη. Οι «γρύπες» σίγουρα θα απαντούν και θα έχουν κάθε ευκαιρία να κερδίσουν βαθμούς. Μια ενδιαφέρουσα επιλογή για στοίχημα είναι η ανταλλαγή γκολ από ομάδες με απόδοση 1,94.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *