The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τορίνο εναντίον Νάπολι: προγνωστικά για στοίχημα

Сассуоло-Торино-17.09

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 7 Μαΐου 2022, 4:00 μ.μ.

Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνου

Το απόγευμα του Σαββάτου, το Τορίνο θα φιλοξενήσει τον αγώνα της τριακοστής έκτης αγωνιστικής της Serie A ανάμεσα στην Τορίνο και τη Νάπολι.

Τορίνο

Στο τέλος της σεζόν, η Τορίνο ευχαριστεί τους φιλάθλους της με ένα μακρύ αήττητο σερί. Στην πορεία της η ομάδα συνέτριψε με σκορ 2:1 τη Σπέτσια και 3:1 την Έμπολι, καθώς σημείωσε ισοπαλίες 0:0 με τη Μίλαν, 1:1 με τη Λάτσιο και 4:4 με την Αταλάντα. Έτσι εδραιώθηκε στη δέκατη θέση με 47 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 45:37.

Νάπολι

Η Νάπολι κέρδισε 70 βαθμούς, χάρη στους οποίους είναι τρίτη με διαφορά τερμάτων 67:31. Πριν από λίγο καιρό, η Παρτενοπέι νίκησε με σιγουριά την Αταλάντα (3:1) και τη Σασουόλο (6:1). Ωστόσο, αστοχίες με Φιορεντίνα (2:3), Ρόμα (1:1) και Έμπολι (2:3) την εμπόδισαν να παλέψει πραγματικά για το Scudetto.

Πρόβλεψη

Αυτή τη στιγμή, τόσο η Τορίνο όσο και η Νάπολι επιδεικνύουν θεαματικό και παραγωγικό ποδόσφαιρο. Κατά τη γνώμη μου δεν θα αλλάξουν φιλοσοφία ούτε στην επερχόμενη αντιπαράθεση, αφού έχουν πολλά προβλήματα με την άμυνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *