The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τορίνο εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Torino-Milan-26.09b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνου

Στο πλαίσιο του πέμπτου γύρου του πρωταθλήματος Ιταλίας η Τορίνο θα συναντηθεί με τη Μίλαν. Το παιχνίδι θα λάβει χώρα στις 26/09/2019 στις 10:00 μμ. στο Ολυμπιακό Στάδιο στο Τορίνο.

Τορίνο

Η Τορίνο ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία την τρέχουσα σεζόν της Σέριε Α’ Ιταλίας. Οι «ταύροι» μετά τον αποκλεισμό από τα προκριματικά του Europa League στοχεύουν στο πρωτάθλημα και πήραν έξι βαθμούς στους πρώτους δύο γύρους εναντίον Σασουόλο (2:1) και Αταλάντα (2:3), μετά όμως έχασαν από τη Λέτσε (1:2) και Σαμπντόρια (1:0) και τώρα βρίσκονται στη δέκατη θέση στο πρωτάθλημα με έξι βαθμούς.

Μίλαν

Η Μίλαν μετά την περασμένη σεζόν με τον Τζενάρο Γκατούζο έπεσε σε απόδοση. Ο προπονητής έφυγε από την ομάδα και αντικαταστάθηκε από τον Μάρκο Τζανπάολο, ο οποίος περιστρέφει τη σύνθεση της ομάδας με κάθε γύρο αναζητώντας το βέλτιστο σχέδιο για το παιχνίδι. Εντούτοις, αυτό δεν βοηθά και πάρα πολύ, αφού η Μίλαν νίκησε μόνο την Μπρέσια (1:0) και τη Βερόνα (0:1), χάνοντας από την Ουντινέζε (1:0) και την Ίντερ στο ντέρμπι (0:2).

Πρόβλεψη

Αν οι ομάδες συναντήθηκαν πριν από δύο εβδομάδες, η Τορίνο θα ήταν το προφανές φαβορί της συνάντησης, κοιτάζοντας το παιχνίδι τους. Ωστόσο, και οι δύο ομάδες δεν φαίνονται πολύ ελκυστικές. Η Μίλαν μπορεί και να κερδίσει και αυτόν τον αγώνα και να χάσει συντριπτικά. Μέχρι στιγμής όλα οδηγούν στο γεγονός ότι η Τουρίνο και η Μίλαν δεν θα σκοράρουν πολλά γκολ λόγω της κακής φόρμας των σκόρερ τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *