The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τορίνο εναντίον Μίλαν: προγνωστικά για στοίχημα

Торино-Милан-10.04_cr

Πρωτάθλημα Ιеαдίας

Κυριακή, 10 Απριλίου 2022, 9:45 μ.μ.

Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνου

Η Μίλαν που διεκδικεί τον τίτλο θα πάει να επισκεφθεί την ασυμβίβαστη Τορίνο στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Serie A.

Τορίνο

Η σημερινή Τορίνο είναι μια από τις πιο ρεαλιστικές ομάδες του πρωταθλήματος, όπως αποδεικνύεται από τις πρόσφατες συναντήσεις της με Κάλιαρι (1:2), Μπολόνια (0:0), Ίντερ (1:1), Τζένοα (0:1) και Σαλερνιτάνα (1:0). Η ομάδα κρατάει την ενδέκατη θέση με 38 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 35:30 που τους ταιριάζει απόλυτα.

Μίλαν

Παράλληλα, η Μίλαν σημειώσει ισοπαλία με τις σεμνές Ουντινέζε (1:1) και Μπολόνια (0:0), ενώ νίκησε με το ίδιο σκορ 1:0 Νάπολι, Έμπολι και Κάλιαρι. Ενδιάμεσο αποτέλεσμα ενός τόσο επιφυλακτικού παιχνιδιού είναι η σημερινή ηγεσία των Ροσονέρι με 67 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 56:29.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν πολύ δυνατές αμυντικές γραμμές, αλλά λόγω της καλύτερης επίθεσης και της υψηλότερης θέσης, η Μίλαν θα έχει ένα μικρό πλεονέκτημα σε αυτό το ζευγάρι. Περιμένω από τους Ροσονέρι να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Μίλαν δε θα χάσει και το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,65.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *