The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τορίνο εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

011-Torino-Lazio-26.05

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 26 Μαΐου 2019, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα Κυριακής του τριακοστού όγδοου γύρου της Σέριε Α ξεκινά με τον αγώνα στο Τορίνο, όπου οι φιλόδοξοι υποψήφιοι για τη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, οι οποίοι βρίσκονται δίπλα-δίπλα στην κατάταξη θα προσπαθήσουν να καθορίσουν το ισχυρότερο.

Σε τριάντα επτά παιχνίδια η Τορίνο σημείωσε 60 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 49:36, αλλά αυτό ήταν αρκετό μόνο για την έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα του τουρνουά. Την παραμονή η ομάδα έχασε με σκορ 1:4 από την Έμπολι και έτσι διέγραψε τον εαυτό της από τον κατάλογο των υποψηφίων για την κορυφή-4. Οπότε το αποτέλεσμα της ισοπαλίας 1:1 με τη Γιουβέντους και των θριάμβων 3:2 πάνω από Σασσουόλο, 2:0 πάνω από Μίλαν και 1:0 πάνω από τη Τζένοα έχει εξαφανιστεί.

Η Λάτσιο με 59 βαθμούς και τη διαφορά τερμάτων 55:43 πηγαίνει όγδοη, αλλά η νίκη στο Εθνικό Κύπελλο έχει ήδη εξασφαλίσει στους «αετούς» την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Europa League. Έτσι, η ενδεκάδα του Φιλίπο Ιντζάγκι παίζει στο τέλος του πρωταθλήματος σε ρυθμό οικονομίας, που φαίνεται ξεκάθαρα από τα αποτελέσματά τους – νίκες 2:1 επί Κάλιαρι και 2:1 επί Σαμπντόρια, 3:3 για την Μπολόνια, 1:2 από τη Κιέβο και 1:3 από την Αταλάντα.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται περίπου στο ίδιο επίπεδο ανάπτυξης, οπότε τη μοίρα αυτής της συνάντησης θα αποφασίσουν οι λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά, ας δώσουμε ένα μικρό πλεονέκτημα στη Τορίνο, στην πλευρά της οποία θα υπάρξει ο παράγοντας της υποστήριξης των κερκίδων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Τορίνο με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,79.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *