The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τορίνο εναντίον Λάτσιο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Торино-Лацио-30.06b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνου

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες του εικοστού ένατου γύρου της Σέριε A θα διεξαχθεί στο Τορίνο, όπου η τοπική Τορίνο θα φιλοξενεί τον αντίπαλο για τον τίτλο τη Λάτσιο.

Τορίνο

Δέκατη τέταρτη θέση, 31 πόντοι και διαφορά τερμάτων 32:50 γκολ – μετά την περσινή πρόκριση στη ζώνη του Europa League, η Τορίνο έχασε σημαντικά στην πρόοδό της. Αυτό επιβεβαιώνεται από τα πρόσφατα αποτελέσματα των «ταύρων»:  νίκη 1:0 έναντι της Ουντινέζε, ισοπαλία 1:1 με την Πάρμα και ήττα 2:4 από την Κάλιαρι, 1:2 από τη Νάπολ και 0:1 από τη Μίλαν.

Λάτσιο

Σε ένα παρόμοια κομμάτι της περιοδείας η Λάτσιο έχασε άβουλα 2:3 από την Αταλάντα, νικώντας ταυτόχρονα 2:1 τη Φιορεντίνα, 2:0 την Μπολόνια, 3:2 την Τζένοα και 2:1 την Ίντερ. Μέχρι στιγμής οι «αετοί» παραμένουν στον αγώνα για το τίτλο στο πρωτάθλημα με 65 πόντους στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 64:27 πηγαίνουν δεύτεροι και είναι τέσσερις πόντους πίσω από τον ηγέτη.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά η Λάτσιο φαίνεται πολύ πιο πειστική, αλλά μετά την επανεκκίνηση της σεζόν, όπως κι η Τορίνο, έχει σοβαρά προβλήματα στην άμυνα. Πιστεύω ότι σε αυτήν την περίπτωση και οι δύο ομάδες θα έχουν καλές πιθανότητες να ανταλλάξουν ακριβή σουτ, ενώ οι Ρωμαίοι δεν θα χάσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: η Λάτσιο δε θα χάσει + και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2,06.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *