The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τορίνο εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 23 Νοεμβρίου 2019

Торино-Интер-23.11b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνου

Στο πλαίσιο του 13ου γύρου της ιταλικής Σέριε A η Τορίνο θα συναντηθεί με την Ίντερ Μιλάνου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 23/11/2019 στις 10:45 μμ. στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνου.

Τορίνο

Η Τορίνο αυτή τη σεζόν δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Την άνοιξη η ομάδα κέρδισε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League και είχε κάθε πιθανότητα να μπει στον όμιλο απευθείας ή ακόμα και να ανέβει στην τέταρτη θέση. Τώρα οι «ταύροι» καταλαμβάνουν την 11η θέση και στους τελευταίους αγώνες νίκησαν μόνο την Μπρέσια (0:4), έπαιξαν ισοπαλία με την Κάλιαρι (1:1), χάνοντας από την Ουντινέζε (1:0), τον Λάτσιο (4:0) και τη Γιουβέντους 1).

Ίντερ

Η Ίντερ Μιλάνου έχει ενισχυθεί αρκετά καλά αυτό το καλοκαίρι υπό την ηγεσία πλέον του Αντόνιο Κόντε. Η ομάδα δείχνει σταθερά θετικά αποτελέσματα, σημείωσε 31 βαθμούς μετά από 12 αγώνες και επιδιώκει με αυτοπεποίθηση τη Γιουβέντους, η οποία απέχει μόνο ένα βαθμό μπροστά χάρη στη  νίκη σε προσωπική τους συνάντηση. Σε πρόσφατους αγώνες τα «φίδια» έπαιξαν ισοπαλία με την Πάρμα (2:2), καθώς νίκησαν τη Σάσολολο (3:4), Μπρέσια (1:2), Μπολόνια (1:2) και Βερόνα (2:1).

Πρόβλεψη

Η Ίντερ κερδίζει σταθερά με πλεονέκτημα ενός γκολ. Η ομάδα δεν ξοδεύει περισσότερη δύναμη από ό, τι χρειάζεται. Ταυτόχρονα, η ομάδα του Κόντε έχει ποσοστό νίκης 100% (6/6). Η Τορίνο τώρα φαίνεται πολύ χάλια, έτσι οι φιλοξενούμενοι πρέπει να κερδίσουν τρεις βαθμούς και να πιστεύουν στην απώλεια βαθμών από τη Γιουβέντους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ίντερ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *