The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τζένοα εναντίον Τορίνο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Милан-Дженоа-13.01

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022, 10:00 μ.μ.

Luigi Ferraris Stadium

Στο ιταλικό ποδόσφαιρο παίζουν αρκετά τακτικά τις Παρασκευές. Αυτή τη φορά οι διοργανωτές αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν δύο συναντήσεις ταυτόχρονα, μεταξύ των οποίων Γένοβα – Τορίνο. Ποια από τις ομάδες θα καταφέρει να κερδίσει στη Γένοβα;

Η Τζένοα κρέμεται στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα, εξαφανίζονται οι πιθανότητες να διορθωθεί κάτι

Οι «γύπες» θεωρούνταν αρκετά δυνατή ομάδα μεσαίου επιπέδου Calcio. Και όταν τελικά ο εκκεντρικός Preziosi τις πούλησαν το φθινόπωρο, φάνηκε ότι ξεκίνησε μια νέα περίοδος στην ιστορία για τον σύλλογο. Έτσι κι έγινε, αλλά μέχρι στιγμής δεν εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο, μάλλον το αντίθετο. Αρχικώς αδύναμα αποτελέσματα επιδεινώθηκαν μόνο όταν η Τζένοα αποφάσισε να ποντάρει στον Σεφτσένκο. Ο Αντρέι απέτυχε εντελώς στην πρώτη του προσπάθεια να εργαστεί σε επίπεδο συλλόγου. Αλλά και μετά από αυτόν, υπό τον Blessin, δεν ήταν δυνατό να ξεκινήσουν να νικάνε, γεγονός που έκανε την κατάσταση ακόμα πιο αδιέξοδο για την ομάδα. Αν και ότι ο Αλέξανδρος μπόρεσε να διδάξει σχεδόν να μην χάνουν, οι παίκτες του είχαν ωραίο σερί από ισοπαλίες. Το 0-0 με την Αταλάντα ήταν η 7η σερί «ειρηνική έκβαση».

Η Τορίνο έχει την πολυτέλεια να παίξει ανάλογα με τη διάθεσή της

Την περασμένη σεζόν, παρά την αρκετά δυνατή σύνθεση, η ομάδα ήταν για κάποιο διάστημα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Και η τελευταία 17η θέση προφανώς δεν θα μπορούσε να ευχαριστήσει έναν τόσο απαιτητικό πρόεδρο όπως ο Urbano Cairo. Φυσικά, άλλαξε τον τεχνικό, δελεάζοντας τον Ivan Yurich από τη Βερόνα. Και γενικά ο Κροάτης δικαίωσε αυτή την εμπιστοσύνη. Μαζί του η ομάδα ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ακόμη και για κάποιο διάστημα οι «ταύροι» θεωρούνταν διεκδικητές για ευρωπαϊκά κύπελλα. Αλλά γενικά, μέχρι τα μέσα του χειμώνα έγινε σαφές ότι αυτό το έργο ήταν αδύνατο. Από την άλλη, η απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι πολύ άνετη. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που η ομάδα είχε ένα μακρύ σερί με πολλές ήττες και μερικές ισοπαλίες. Σημείωσε 1-1 στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους, ενώ στον τελευταίο γύρο το ίδιο αποτέλεσμα επαναλήφθηκε με την Ίντερ.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Τζένοα δεν μπορεί να κερδίσει από το 2017. Μετά από αυτό, παίχτηκαν ήδη 10 συναντήσεις, με τρεις ισοπαλίες η Τορίνο έχει ήδη κερδίσει 7 φορές, μεταξύ των οποίων και στον 1ο γύρο της τρέχουσας κλήρωσης της Serie A.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων τείνουν να πιστεύουν στη νίκη των φιλοξενούμενων. Όμως τόσο η Τορίνο όσο και η Τζένοα δεν είναι ιδιαίτερα παραγωγικές, οπότε προτείνουμε «under 2,5» (απόδοση 1,7).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *