The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τζένοα εναντίον Σαμπντόρια: προγνωστικά για στοίχημα

Дженоа-Сампдория-10.12

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Luigi Ferraris Stadium

Τζένοα και Σαμπντόρια, που δεν είναι στην καλύτερη τους φόρμα, θα ανοίξουν το πρόγραμμα της δέκατης έβδομης αγωνιστικής της Serie A.

Τζένοα

Τον περασμένο μήνα η Τζένοα μπορεί να υπερηφανεύεται για ισοπαλίες 2-2 με την Έμπολι και 0:0 με την Ουντινέζε, οι οποίες αντικαταστάθηκαν από ήττες 0:2 από τη Ρόμα, 0:3 από τη Μίλαν και 0:2 από την Ουντινέζε. Δεδομένου ότι δεν είναι το καλύτερο ξεκίνημα για τους Griffins, η σημερινή τους δέκατη ένατη θέση με 10 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 17:31 είναι απολύτως άξια.

Σαμπντόρια

Δέκατη πέμπτη θέση, 15 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 22:32, η ομάδα βρίσκεται στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα με αρκετά μέτρια αποτελέσματα. Πριν από λίγο καιρό, η Σαμπντόρια νίκησε τη Σαλερνιτάνα με 2:0 και τη Βερόνα με 3:1, αλλά δεν κατάφερε να σπάσει την αντίσταση των Μπολόνια (1:2), Φιορεντίνα (1:2) και Λάτσιο (1:3).

Πρόβλεψη

Αυτή τη στιγμή η Σαμπντόρια δείχνει λίγο πιο σταθερή, αλλά μόνο λόγω των πιο τολμηρών ενεργειών στην επίθεση. Αλλά οι ονομαστικοί φιλοξενούμενοι έχουν πρόβλημα με την άμυνα. Πιστεύω ότι η Τζένοα, που έχει να σκοράρει τέσσερα σερί ματς, θα διακόψει το δυσάρεστο σερί της, ενώ θα χάσει η ίδια. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *