The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τζένοα εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Milan-2101

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Λουίτζι Φεράρις, Γένοβα

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της επόμενης Δευτέρας θα είναι ο αγώνας του ιταλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, στον οποίο η Τζένοα θα φιλοξενεί τη Μίλαν. Ο αγώνας θα παιχτεί την πρώτη εργάσιμη μέρα λόγω του γεγονότος ότι η Μίλαν μεσοβδόμαδα έπαιξε στη Σαουδική Αραβία αγώνα του ιταλικού Super Cup κατά της Γιουβέντους και έχασε με σκορ 0:1. Ακριβώς στο επόμενο παιχνίδι η Τζένοα αναφέρεται ως αουτσάιντερ, αλλά σημειώνουμε ότι οι “γρύπες” είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, οι “κόκκινο-μπλε” θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν τουλάχιστον για να μην χάσουν τη Δευτέρα.

Ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού

Η Τζένοα είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, από 20 βαθμούς που σημείωσε, τους 16 οι Γενουάτες κέρδισαν στους αγώνες που έλαβαν χώρα στο Λουίτζι Φεράρις και μόνο 4 βαθμοί βαθμολογήθηκαν σε εκτός έδρας αγώνες. Συνολικά η Τζένοα πραγματοποίησε 10 συναντήσεις, στις οποίες κέρδισε τέσσερις φορές με τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 14:11.

Μετά το Σούπερ Καπ

Η Μίλαν τα περασμένα μεσοβδόμαδα δεν ξεκουραζόταν, όπως η Τζένοα, ενώ έπαιξε τον αγώνα του Σούπερ Καπ κατά της Γιουβέντους στη Σαουδική Αραβία. Ο αγώνας χάθηκε με σκορ 0:1 και πριν από αυτό οι “διάβολοι” στην παράταση νίκησαν τη Σαμπντορία στο Κύπελλο Ιταλίας και προκρίθηκαν στο προημιτελικό του δεύτερου σημαντικότερου ιταλικού πρωταθλήματος. Δεν μπορεί να ειπωθεί ότι οι παίκτες της Μίλαν είναι κουρασμένοι μετά από δύο αγώνες, αλλά πιθανώς δεν θα δούμε τη μέγιστη φρεσκάδα από τους “ερυθρόμαυρους”.

Πρόβλεψη

Η Τζένοα πρόλαβε να πιθυμήσει το ποδόσφαιρο, αυτή η ομάδα έχει κάτι να αποδείξει, αλλά το πιο σημαντικό, οι “γρύπες” στην έδρα τους δεν φοβούνται κανέναν και είναι αρκετά επικίνδυνο να στοιχηματίζετε κόντρα σε αυτή την ομάδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Τζένοα είναι πάνω από 0,5 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *