The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τζένοα εναντίον Βενέτσια: προγνωστικά για τον αγώνα

αρχείο λήψης

Β´ Κατηγορία Ιταλίας
Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023, 7:45 μ.μ.
Luigi Ferraris Stadium
Η Δευτέρα θα αποδειχθεί πολύ ποδοσφαιρική μέρα στην Ιταλία. Σε επίπεδο της ελίτ, το τελευταίο ματς αυτού του γύρου θα είναι η μονομαχία της Έμπολι με τη Σαμπντόρια. Αλλά δεν θα είναι βαρετά ούτε στη Serie B, εκεί παίζουν η Τζένοα και η Βενέτσια, σύλλογοι που έπαιξαν πρόσφατα στο Calcio. Οι αναλυτές του ιστότοπου έχουν συντάξει μια πρόβλεψη και ανακοίνωση για τον αγώνα στις 16 Ιανουαρίου 2023.
Η Τζένοα προσπαθεί ξεκάθαρα να σώσει τη σεζόν μετά την αλλαγή προπονητή
Οι Γκρίφινς απογοήτευσαν στην τελευταία κλήρωση της Serie A. Και ο Andriy Shevchenko είχε επίσης ρόλο σε αυτή την αποτυχία, ότι ήταν επικεφαλής αυτής της ομάδας για ένα σημαντικό διάστημα και, όπως φαίνεται, απλώς επιδείνωσε την κρίση. Ως αποτέλεσμα, ούτε η καλή δουλειά του προκατόχου του, Μπλέσιν, δεν τους έσωσε από τον υποβιβασμό. Υπήρχαν ελπίδες ότι ο Αλέξανδρος θα μπορούσε να επιστρέψει γρήγορα τους παίκτες πίσω, αλλά μετά από ένα καλό ξεκίνημα στη Serie B σημείωσαν μια απότομη πτώση. Η αντίδραση της ηγεσίας ήταν καινούρια αλλαγή. Ο Τζιλαρντίνο ήρθε ως «εκτελών καθήκοντα», αλλά αφού το 2022 τελείωσε με 10 βαθμούς σε 4 γύρους, ο Αλμπέρτο διορίστηκε κανονικός τεχνικός.
Η Βενέτσια κινδυνεύει να γνωρίσει δεύτερη συνεχόμενη πτώση
Τα «φτερωτά λιοντάρια» κατάφεραν να μπουν στη Serie A το 2021 – μετά από μερικές δεκαετίες υποβιβασμού, ακόμη και αρκετές χρεοκοπίες. Όμως, έχοντας ξεκινήσει δυναμικά, ο νεοφερμένος τελικά κατέρρευσε πίσω από την τελευταία θέση. Και φαίνεται να συνεχίζει να πέφτει ακόμα και τώρα, σε χαμηλότερο επίπεδο. Ωστόσο, τα στατιστικά δεν είναι απελπιστικά: από 5 νίκες και ισοπαλίες σε 19 παιχνίδια που παίχτηκαν, αρκούν μόνο για να ισορροπήσουν στη ζώνη του υποβιβασμού. Βέβαια μετά από ένα δυνατό διάστημα στα τέλη του φθινοπώρου – αρχές χειμώνα, η Βενέτσια έχασε πρώτα από την Περούτζια και στη συνέχεια, εντός έδρας, σημείωσε ισοπαλία 2-2 με την Πάρμα.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Βενέτσια έχει κερδίσει μόνο μία φορά σε 16 αγώνες, και αυτό ήταν το 1997. Βέβαια την περασμένη σεζόν, στη Serie A, και οι δύο συναντήσεις έληξαν ισόπαλες. Όμως το φθινόπωρο, η Τζένοα έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει.
Πρόβλεψη
Η Βενέτσια δεν μοιάζει με ομάδα που επιτέλους βρήκε τον εαυτό της. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε στη νίκη της Τζένοα (με απόδοση 1,75).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *