The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τζένοα εναντίον Αταλάντα: προγνωστικά για στοίχημα

Дженоа-Аталанта-21.12

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Luigi Ferraris Stadium

Ήδη την Τρίτη θα ξεκινήσει η τελευταία περιοδεία στη Serie A. Το απόγευμα θα παιχτεί η συνάντηση μεταξύ Τζένοα και Αταλάντα. Ο Ruslan Malinovsky, ένας από τους ηγέτες των «Μπεργκανάσκι», θα παίξει εναντίον του Andriy Shevchenko, με τον οποίο μετατράπηκε σε βασικό παίκτη της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας. Τι θα δείξει η Τζένοα εκτός έδρας, όπου φυσικά σκοπεύει μόνο να κερδίσει;

Η Τζένοα παλεύει για το Champions League της

Οι «Γκρίφινς» παλεύουν για την επιβίωση και η επιτυχία σε αυτή τη διαμάχη για αυτούς, σύμφωνα με τον Αντρί Σεφτσένκο, είναι συγκρίσιμη με την κατάκτηση του κυπέλλου. Αυτός έχει εμπειρία τόσο νικών στο κύριο Ευρωπαϊκό Κύπελλο όσο και ηττών στον τελικό αυτού του τουρνουά. Δεν πάνε όλα καλά για τον Ουκρανό ακόμη και μετά την επιστροφή του στην Ιταλία ως τεχνικού. Ξεκίνησε στη Γένοβα με 1 ισοπαλία στα πρώτα 5 ματς, λόγω του 0-0 με την Ουντινέζε. Και μόνο μετά κατάφεραν να κερδίσουν τουλάχιστον τη Σαλερνιτάνα, στο πλαίσιο του κυπέλλου. Δυστυχώς ούτε αυτό βοήθησε: την Παρασκευή έχασαν από τη Λάτσιο με 1-3.

Η Αταλάντα είναι ήδη μεταξύ των κορυφαίων

Οι «Μπεργκαμάσκι» αυτή τη σεζόν δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν το συνηθισμένο τους επίπεδο στο Champions League. Δύο συνεχόμενες φορές, οι παίκτες του Gian Piero Gasperini προκρίθηκαν στα πλέι οφ. Τώρα όμως αντιμετώπισαν πολύ δυνατούς αντιπάλους – τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ρονάλντο και τη Βιγιαρεάλ του Ουνάι Έμερι. Λόγω της ήττας από τους Ισπανούς στον τελευταίο γύρο, οι Ιταλοί πήραν μόλις την 3η θέση και πήγαν στο Europa League… Αλλά στη Serie A τώρα η ομάδα δείχνει πολύ σίγουρη. Αν στην τελευταία κλήρωση του 1ου γύρου υπήρξαν αρκετά προβλήματα, πλέον η Αταλάντα έχει σίγουρη θέση μεταξύ των κορυφαίων, μεταξύ άλλων, Γιουβέντους και Νάπολι τον τελευταίο μήνα. Το πιο συγκλονιστικό ήταν το 1-4 με τη Ρόμα το Σάββατο.

Προηγούμενοι αγώνες

Τα τελευταία 5 χρόνια, σε 11 ακραίους αγώνες, η Τζένοα έχει μόνο 1 νίκη (κερδισμένη το 2018). Για σύγκριση: η Αταλάντα κέρδισε 8 φορές. Ωστόσο, πρόσφατα υπήρξαν 2 ισοπαλίες και την άνοιξη οι «Μπεργκαμάσκι» κατέγραψαν 4-3 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Τζένοα θα συγκρουστεί με την άγρια Αταλάντα, η οποία χρειάζεται εκδίκηση μετά τη συντριπτική ήττα από τη Ρόμα. Ποντάρουμε στη νίκη των Miranchuk και Malinovsky με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *