The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τεμπερλέι εναντίον Εστουδιάντες Λα Πλάτα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Temperley-Estudiantes-28.07

Κύπελλο Αργεντινής

“Estadio Julio Humberto Grondona”, Avellaneda

Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018, 11:10 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Αργεντινής η ομάδα της Τεμπερλέι θα αγωνιστεί με την ομάδα Εστουδιάντες Λα Πλάτα. Σε αυτό το ζευγάρι τα bookies είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι την τελευταία σεζόν στη Πριμέρα η Τεμπερλέι φαινόταν αρκετά αδύναμη γενικώς και στους εντός έδρας αγώνες ειδικότερα. Με τη σειρά της η Εστουδιάντες Λα Πλάτα έπαιξε ως κανονική ομάδα μεσαίου επιπέδου, εκτός έδρας οι στατιστικές αυτής της ομάδες ήταν μέτριες.

Μόνο στη 25η θέση

Η Τεμπερλέι τη σεζόν του 2017-18 πήρε μόνο την 25η θέση, σε 27 αγώνες της Πριμέρας αυτή η ομάδα σημείωσε 23 βαθμούς, 10 από τους οποίους έπεσαν στα εντός έδρας παιχνίδια. Στην έδρα της η Τεμπερλέι έπαιξε 14 αγώνες, στους οποίους κέρδισε δύο φορές με τέσσερα ισοπαλίες και οκτώ ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 12:24.

Στην 16η θέση

Η Εστουδιάντες Λα Πλάτα επίσης δεν έχει τίποτα να καυχηθεί, στη σεζόν 2017-18 αυτή η ομάδα πήρε την 16η θέση από 28 ομάδες της ποδοσφαιρικής ελίτ της Αργεντινής, σημειώνοντας 36 βαθμούς στο ενεργητικό. Εκτός έδρας η Εστουδιάντες Λα Πλάτα πραγματοποίησε 13 παιχνίδια, στα οποία κέρδισε τέσσερις φορές με πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 11:11. Χτυπάει το μάτι ότι η Εστουδιάντες Λα Πλάτα εκτός έδρας δεν έπαιζε και πολύ αποτελεσματικά, αλλά και δεν έχανε πολύ στο δίχτυο της.

Πρόβλεψη

Τα παιχνίδια του κυπέλλου προϋποθέτουν αγώνα, αποτέλεσμα του «πάτους», και ακριβώς εδώ έχουμε ομάδες που είναι δύσκολο να ονομαστούν του «ύψους». Η Τεμπερλέι ακόμα και εντός έδρας παίζει εξαιρετικά ανασφαλές, ενώ η Εστουδιάντες Λα Πλάτα δεν χάνει συχνά εντός έδρας, αλλά σκοράρει λιγότερο από ένα γκολ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στο σύνολο είναι κάτω έχει όλες τις πιθανότητες να γίνει επιτυχημένο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *