The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τβέντε εναντίον Φιορεντίνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Твенте-Фиорентина-25.08

 Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ – Πλέι-οφ – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022, 8:00 μ.μ.

Ντε Χρολς Φέστε

Η Τβέντε και η Φιορεντίνα θα συναντηθούν στον γύρο των πλέι οφ για τα προκριματικά της Κόνφερενς Λιγκ.

Τβέντε

Στην προηγούμενη κλήρωση της Eredivisie, η Τβέντε τερμάτισε τέταρτη – ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για έναν σύλλογο που έχει υποβιβαστεί στο πρώτο πρωτάθλημα στο προβλέψιμο παρελθόν. Οι Reds επέστρεψαν στην ευρωπαϊκή διοργάνωση και νίκησαν με σιγουριά την Cukaricki (3:1, 4:1). Και σε εθνικό επίπεδο επικράτησαν επί των Ναϊμέγκεν (1:0) και Φορτούνα (3:0).

Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα, από την άλλη, νίκησε την Κρεμονέζε (3:2) και μια εβδομάδα αργότερα σημείωσε ισοπαλία χωρίς τέρματα με την Έμπολι. Έτσι οι «βιολέτες» δείχνουν το επίπεδο των φιλοδοξιών τους. Πριν από ένα χρόνο τερμάτισαν έβδομοι στη Serie A και τώρα έχουν την ευκαιρία να αποδειχθούν στην ηπειρωτική αρένα.

Πρόβλεψη

Στον πρώτο γύρο της αναμέτρησης, η Φιορεντίνα πέτυχε πλεονέκτημα ενός γκολ, αλλά η ασυμβίβαστη Τβέντε θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να κερδίσει ξανά αυτό το υστέρημα. Πιστεύω ότι εντός έδρας η ομάδα της Ένσεντε δεν θα επιτρέψει δεύτερη σερί ήττα από τους Φλωρεντινούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Τβέντε δε θα χάσει με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *