The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ταμπόβ εναντίον Κρίλια Σοβέτοφ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Тамбов-КрыльяСоветов-16.03b

Πρωτάθλημα Ρωσίας

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδος)

Στάδιο του Νίζνι Νόβγκοροντ

Στη Ρωσία εισάγονται επίσης ποδοσφαιρικοί περιορισμοί, αλλά το πρωτάθλημα συνεχίζεται. Ο 22ος γύρος θα τελειώσει τη Δευτέρα στο Νίζνι Νόβγκοροντ, εκεί η Ταμπόβ θα φιλοξενεί τα φτερά των Σοβιέτ (Κρίλια Σοβέτοφ). Και οι δύο χρειάζονται τη νίκη, θα τους επιτρέψει να ξεφύγουν από τη ζώνη υποβιβασμού. Ποιος θα είναι ο τυχερός που θα κερδίσει τον γείτονα στην κατάταξη; Δημοσιεύουμε τη δωρεάν πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 16 Μαρτίου 2020.

Η Ταμπόβ είναι αουτσάιντερ που κατηγορηματικά αρνείται να δικαιολογήσει αρνητικές προβλέψεις

“Οι λύκοι” για πρώτη φορά στην ιστορία τους παίζουν στο επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ. Συχνά τέτοιου είδους ντεμπούτο είναι για υποβιβασμό και στο τέλος αφήνουν την ελίτ την άνοιξη. Η Ταμπόβ απέχει πολύ από την επιτυχία, αλλά μετά την παραίτηση του Γκριγκοριάν ο σύλλογος κατάφερε να κερδίσει ένα σημαντικό αριθμό βαθμών πριν από το χειμερινό διάλειμμα. Αλλά το απόθεμα δεν είναι τόσο μεγάλη για να ξεκουραστεί, μετά τις διακοπές μέχρι στιγμής καταφέρνει ελάχιστα. Οι “λύκοι” δεν έχουν σκοράρει ακόμη, και αν κόντρα στη Ρούμπιν κατάφερε να πετύχουν ένα σχετικά ικανοποιητικό αποτέλεσμα, λευκή ισοπαλία, από την Ντινάμο η ενδεκάδα του Σεργκέι Περβούσιν έχασε, το μοναδικό γκολ στη Μόσχα σκόραρε ο αγορασμένος το χειμώνα Νικόλαος Κομλιτσένκο.

Η Κρίλια Σοβέτοφ δεν είναι και τόσο άσχημη χωρίς τον Αλέξανδρο Σόμπολεφ

Η Κρίλια Σοβέτοφ το φθινόπωρο συνδεόταν αυτόν τον νεαρό επιθετικό, ο οποίος συμμετείχε σε 2/3 των γκολ, και αυτός προσωπικά κατέγραψε στο ενεργητικό δέκα. Όμως, φαίνεται για τον ποδοσφαιριστή που έφυγε στη Σπάρτακ, βρέθηκε καλός αντικαταστάτης (ειδικά επειδή ο “Σόμπολ” είχε να σκοράρει από τα μέσα του φθινοπώρου). Ο Denis Popovich, ο οποίος επέστρεψε στη Ρωσία, σημείωσε γκολ και στους δύο αγώνες του Μαρτίου. Είναι αλήθεια ότι αυτό δεν ήταν αρκετό στη Σαμάρα με την Όρενμπουργκ: η ομάδα, η οποία έπαιξε 70 λεπτά με δέκα άνδρες, παρ’ όλα αυτά έχασε στο τέλος. Αλλά πριν από μία εβδομάδα, με την Ρούμπιν στο Καζάν, το γκολ του 30χρονου Σλοβένου μέσου ήταν αρκετό για να μαζέψει 3 βαθμούς. Αυτό επέτρεψε στην ομάδα όχι μόνο να ξεπεράσει τον αντίπαλο, αλλά και να εγκαταλείψει την επικίνδυνη ζώνη. Ωστόσο, στο κάτω μέρος του πρωταθλήματος της Ρωσίας υπάρχει τεράστια πυκνότητα και νέο λάθος θα τραβήξει νέα πτώση, πιθανώς μερικές θέσεις.

Προηγούμενοι αγώνες

Στο Κύπελλο FNL του Φεβρουαρίου η Ταμπόβ νίκησε την Κρίλια Σοβέτοφ 4:1. Αλλά πριν από αυτό ο σύλλογος από Σαμάρα κατάφερε να κερδίσει 5 από τις 6 προσωπικές, πίεσε και το νεοσύλλεκτο το φθινόπωρο, νικώντας με σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Η Ταμπόβ πρέπει να αναζητήσει τη φόρμα που είχε μετά την απόλυση του Γκριγκοριάν. Αλλά δεν είναι έτοιμη να συντρίβει τον εχθρό αυτή τη στιγμή. Η Κρίλια Σοβέτοφ δεν είναι άσχημη, αλλά έχει κι αυτή η ομάδα το δικό της ανώτατο όριο, δεν είναι και τόσο υψηλό,  δεν θα υπάρξουν πολλά γκολ στο Νίζνι Νόβγκοροντ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,0 με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *