The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Στρασμπούρ  εναντίον ΠΣΖ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Страсбур-ПСЖ-29.04_cr

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Stade de la Meinau

Το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής της Ligue 1 θα ανοίξει με την αναμέτρηση Στρασμπούρ – ΠΣΖ, το προγνωστικό για τον αγώνα αυτών των συλλόγων ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας.

Η Στρασμπούρ ανυπομονεί για τον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό

Η Στρασμπούρ τα πηγαίνει αρκετά καλά αυτή τη σεζόν, με τον σύλλογο να βρίσκεται στην έκτη θέση της Ligue 1, μόλις ένα βαθμό πίσω από την πρώτη πεντάδα του ευρωπαϊκού ανταγωνισμού. Υπάρχουν πιθανότητες ακόμη και για το Champions League, καθώς η διαφορά από την τρίτη Ρεν είναι μόλις 3 βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα έχασε εκτός έδρας από τη Λιλ με σκορ 0:1, γεγονός που διέκοψε το αήττητο σερί 11 αγώνων. Όλα εξαρτώνται από το τέλος της σεζόν και το πρόγραμμα δεν είναι το πιο εύκολο, σε τέσσερις αγώνες θα πρέπει να παλέψει με δύο ηγέτες την ΠΣΖ και τη Μαρσέιγ, θα υπάρξουν επίσης συναντήσεις με Μπρεστ και Κλερμόν. Πέντε παίκτες δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν για τη Στρασμπούρ λόγω τραυματισμών.

Οι Παριζιάνοι έχουν ήδη εξασφαλίσει τίτλο στο πρωτάθλημα

Η ΠΣΖ στον τελευταίο γύρο εξασφάλισε τίτλο στο πρωτάθλημα, αλλά δεν τα κατάφερε θεαματικά, παίζοντας 1-1 εντός έδρας με τη Λενς και ο αντίπαλος κατάφερε να ισοφαρίσει στην πλειοψηφία. Η πρώτη θέση των Παριζιάνων δεν θεωρείται σπουδαίο επίτευγμα, δεδομένων των τεράστιων επενδύσεων στον σύλλογο. Η ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει τους βασικούς στόχους, έχοντας αποκλειστεί από το Champions League ήδη από τη φάση των 16, αν και έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Άλλο ένα χτύπημα για την ΠΣΖ ήταν η αποχώρηση από το Κύπελλο Γαλλίας, η οποία ήταν απαράδεκτη. Φυσικά, οι παίκτες δεν θα έχουν κίνητρο στον επερχόμενο αγώνα, αν και πολλά εξαρτώνται από το ποιος θα βγει στο γήπεδο. Έξι παίκτες σίγουρα δεν θα αγωνιστούν λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Όπως δείχνουν τα στατιστικά, οι ομάδες παίζουν συχνά με υψηλό σκορ, όπως συνέβη στον αγώνα του πρώτου γύρου, όταν η ΠΣΖ κέρδισε εντός έδρας νίκη με σκορ 4:2.

Πρόβλεψη

Παρά την έλλειψη κινήτρων, η ΠΣΖ θεωρείται ελαφρώς φαβορί αυτού του ζευγαριού. Πολλά εξαρτώνται από την ενδεκάδα που θα βγάλει ο Ποτσετίνο, καθώς ο προπονητής μπορεί εύκολα να βγάλει εφέδρους και να μην ρισκάρει την υγεία των αρχηγών. Στην ιδανική περίπτωση, το στοίχημα θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον μετά την ανακοίνωση των lineups. Προκαταρκτικά ενδιαφέρον δείχνει το στοίχημα στο over 2,5 γκολ με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *