The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Στρασμπούργ εναντίον Άιντραχτ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Strasbourg-EintrachtFrankfurt-22.08

Γιουρόπα Λιγκ – Πλέι-οφ – Φάση 1 από 2

Σταντ ντε λα Μεϊνό

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019,9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του τελευταίου γύρου προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ η γαλλική Στρασμπούργ θα συναντηθεί με την Άιντραχτ Φραγκφούρτης. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 9:30 μ.μ. στο Σταντ ντε λα Μεϊνό.

Στρασμπούργ

Την περασμένη σεζόν η  Στρασμπούργ φαινόταν αξιοπρεπής στο εγχώριο πρωτάθλημα. Χάρη στον Kenny Lale και τον Motibe, η Στρασμπούργ βγήκε στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, αν και κατέλαβε στο τέλος την 11η θέση. Σε φιλικούς αγώνες η ομάδα νίκησε όλους τους αντιπάλους, μετά νίκησε τη Maccabi Haifa στο Γιουρόπα Λιγκ (3:1 και 2:1), και στη συνέχεια τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (0:1 και 1:0). Στο πρωτάθλημα η ομάδα έπαιξε ισοπαλία με τη Μετς (1:1) και τη Ρεν (0:0).

Άιντραχτ Φραγκφούρτης

Στο τέλος της περασμένης σεζόν η  Άιντραχτ απέτυχε σημαντικά. Η ομάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα βρισκόταν στη ζώνη του Champions League, αλλά έχασε τρία παιχνίδια στη σειρά στη γραμμή τερματισμού, ελπίζοντας στην πρόκριση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ . Αλλά ακόμα και εκεί, στη διαδικασία των πέναλτι, νικήθηκε από τη Τσέλσι. Σε πρόσφατους αγώνες η  Άιντραχτ παίζει αρκετά καλά, παρά την αποχώρηση των επιθετικών Jovic και Haller. Σημείωσε νίκες στο Γιουρόπα Λιγκ πάνω από τη Φλόρα (1:2 και 2:1) και Vaduz (0:5 και 1:0), καθώς και νίκη επί της Χόφενχαϊμ στο πρωτάθλημα (1:0).

Πρόβλεψη

Αυτή τη στιγμή η Άιντραχτ φαίνεται σίγουρη, παρά τις μεταγραφές των βασικών παικτών. Η Στρασμπούργ μπαίνει σιγά-σιγά στη σεζόν και δεν φαίνεται πολύ πειστικά. Ως εκ τούτου, οι «αετοί», ακόμη και εκτός έδρας δεν πρέπει να χάσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: χάντικαπ 0 για την Άιντραχτ Φραγκφούρτης.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *