The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Στουτγκάρδη εναντίον Χόφενχαϊμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Stuttgart-Hoffenheim-05.05

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 5 Μαΐου 2018, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Mercedes-Benz Arena

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες του 33ου γύρου της Bundesliga θα πραγματοποιηθεί στη Στουτγάρδη, όπου η Χόφενχαϊμ θα προσπαθήσει να αποδείξει τις φιλοδοξίες της για το Champions League.

Στουτγάρδη

Αλλά η Στουτγάρδη είναι απίθανο να επιτρέψει τόσο εύκολα να πραγματοποιηθούν αυτά τα σχέδια. Η ομάδα του Typhoon Korkuta η ίδια δεν έχει αντίρρηση να πιαστεί στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Τώρα οι Σουηδοί βρίσκονται στην όγδοη θέση, έχοντας 45 βαθμούς στο ενεργητικό. Μέχρι τη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ θέλει μόνο ένα βαθμό. Με δεδομένο το δύσκολο ταξίδι στο Μόναχο στον τελευταίο γύρο, η συνάντηση με την Χόφενχαϊμ είναι σχεδόν η τελευταία ευκαιρία για τη Στουτγάρδη να τελειώσει τη σεζόν θετικά. Εντός έδρας η ομάδα παίζει πολύ δυνατά: 9 νίκες, 4 ισοπαλίες, 3 απώλειες και μόνο 9 γκολ που χάθηκαν. Από τους 16 αγώνες μόνο στους τρεις έχασε το σύνολο πάνω από 2,5.

Χόφενχαϊμ

Η ενδεκάδα του Τζουλιάν Νάγκελσμαν όπως ποτέ είναι κοντά στην πρόκριση στο Champions League. Δύο γύρους πριν το τέλος οι Villagers κατέχουν την 4η θέση:  14 νίκες, 10 ισοπαλίες, 8 ήττες, διαφορά τερμάτων είναι 63-45. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια η Χόφενχαϊμ σημείωσε 13 βαθμούς, επιβεβαιώνοντας έτσι την ετοιμότητά της για την τελική φάση του πρωταθλήματος. Ο τελικός γύρος θα σηματοδοτηθεί από τη βασική μάχη για τη ζώνη του Champions League – η Χόφε θα παίξει με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ενώ το ταξίδι στη Στουτγάρδη θα είναι η κύρια πρόβα αυτής της μάχης.

Πρόβλεψη

Δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες έχουν ακόμα κίνητρα στο τουρνουά, ο αγώνας θα είναι αρκετά τεταμένος. Ο νικητής αυτού του ζεύγους δεν είναι εύκολο να προβλεφθεί. Όμως δεν αναμένεται τεράστιος αριθμός γκολ που θα σημειωθούν εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *