The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σταντ ντε Ρενς εναντίον Λυών: πρόβλεψη για τον αγώνα

Reims-Lyon-17.08

Πρωτάθλημα Γαλλίας

“Stade Auguste-Delaune II”, Ρενς

Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα του δεύτερου γύρου του γαλλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου θα ανοίξει η μονομαχία μεταξύ Σταντ ντε Ρενς και Λυών, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ρενς, αλλά οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων, το οποίο είναι λογικό, δεδομένης της δυνατότητας των μελλοντικών αντιπάλων. Αξίζει επίσης να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι, τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν στην εποχή με νίκες, δηλαδή και οι δύο ομάδες είναι σε καλή αθλητική φόρμα, σίγουρα ο αγώνας θα γίνει ενδιαφέρον.

Δεν συγκλονίζει

Η Ρενς εκτός σεζόν δεν έδειξε τίποτα το εξαιρετικό, από τις 25 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου η ομάδα του Guyon έπαιξε τέσσερις φιλικούς αγώνες, όπου σημειώθηκε μόνο μία νίκη επί της Ντιζόν, δύο ισοπαλίες με Σαντ Μορ Λούζι και Στρασβούργο, μία ήττα από την Γκινγκάμπ  1:4. Στον πρώτο γύρο του γαλλικού πρωταθλήματος της σεζόν που ξεκίνησε η Ρενς νίκησε εντυπωσιακά τη Νις στο γήπεδο του αντιπάλου με σκορ 1:0.

Προγραμματισμένη νίκη

Η Λυών Ολιμπίκ αρκετά συνηθισμένα στην πρώτη αγωνιστική ημέρα έχασε 2:0 από την Αμιέν. Τα γκολ σημείωσαν ο Trail και Depai. Παρά την σίγουρη νίκη, η Λυών στην κατάταξη της Λιγκ 1 μοιράζεται 3-6 θέσεις, χάνοντας από τη Μαρσέιγ και ΠΣΖ στη διαφορά τερμάτων. Την περασμένη σεζόν η Λυών είχε την τρίτη στατιστική του πρωταθλήματος, σε 19 αγώνες η Λυών Ολιμπίκ κατάφερε να κερδίσει 10 φορές.

Πρόβλεψη

Η Λυών παίζει ενεργά, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας αγώνες, «τα παιδιά» είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές ομάδες της Λιγκ 1 Γαλλίας, είναι προφανές ότι στην Αμιένη τα «λιοντάρια» πάνε μόνο για τη νίκη. Με δεδομένο αυτό, στην προσεχή συνάντηση το στοίχημα στους φιλοξενουμένους φαίνεται σαν μια ενδιαφέρουσα επιλογή, και η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λυών θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,53.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *