The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σταντάρ Λιέγης εναντίον Γάνδη: προγνωστικά για στοίχημα

Стандард-Гент-22.07

Πρωτάθλημα Βελγίου

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Μορίς Ντουφράν

Η Σταντάρ Λιέγης και η Γάνδη θα συναντηθούν στον εναρκτήριο αγώνα της πρώτης αγωνιστικής της Jupiler League.

Σταντάρ Λιέγης

Η άλλοτε τρομερή Σταντάρ Λιέγης τερμάτισε την περασμένη σεζόν στην ταπεινωτική δέκατη τέταρτη θέση με 36 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 32:51. Σημειώνω ότι σε φιλικά με Σεντ Τρούιντεν (0:2), RVDM 47 (1:2), ΠΑΟΚ (0:1) και Μπορούσια Μ (1:1), ο Βασιλικός Όμιλος φαινόταν επίσης πολύ θαμπός.

Γάνδη

Παράλληλα, η Γάνδη έχει κερδίσει τρεις νίκες σε έξι φιλικά ματς, κάτι που της επιτρέπει να κοιτάζει το μέλλον με αυτοπεποίθηση. Την περασμένη εβδομάδα οι Ινδοί έχασαν 0-1 από την Κλαμπ Μπρυζ στη μάχη για το Σούπερ Καπ. Και στο πρωτάθλημα 2021/22 πήραν μια αρκετά άξια πέμπτη θέση.

Πρόβλεψη

Τα τελευταία χρόνια η Γάνδη επικρατεί με σιγουριά επί της Σταντάρ Λιέγης και ακόμη και τώρα φαίνεται πολύ πιο εντυπωσιακή. Η πρόβλεψή μου είναι: όλα θα τελειώσουν με τη νίκη των φιλοξενούμενων με απόδοση 1,92.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *