The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σπόρτινγκ Μπράγκα vs Σαχτάρ. Πρόβλεψη για τον αγώνα 04.07.2016

Брага-Шахтер-07.04

Τουρνουά: Europa League

Χώρος: «Estádio Municipal de Braga», Μπράγκα

Ημερομηνία του αγώνα: 04/07/2016 22:05 (MSK)

Σπόρτινγκ Μπράγκα – Σαχτάρ

Όλοι οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου από την Ουκρανία το βράδυ της πέμπτης θα υποστηρίζουν τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, η οποία θα παίξει στην Πορτογαλία τον πρώτο αγώνα του προημιτελικού του Europa League εναντίον τη Σπόρτινγκ από την πόλη Μπράγκα. Πολλοί πιστεύουν ότι η καλύτερη κλήρωση είναι οι Πορτογάλοι σε αυτή τη φάση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, θα μπορούσε να είναι έτσι, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα η Σπόρτινγκ δεν άφησε πέτρα για πέτρα από την ισχυρή τουρκική Φενέρμπαχτσε.

Οι Πορτογάλοι

Στο πλαίσιο του πορτογαλικού πρωταθλήματος της σεζόν 2015/16 η Μπράγκα έπαιξε 28 αγώνες, όπου κέρδισε 50 πόντους και κατέχει την τέταρτη θέση στην κατάταξη. Στη ζώνη του Champions League οι “οπλουργοί” δε θα καταφέρουν να μπουν, αλλά στο Europa League για την επόμενη σεζόν η Σπόρτινγκ θα παίξει. Αξίζει να στρέψουμε την προσοχή μας στη στατιστική εντός έδρας παιχνιδιών της ομάδας του Paulo Fonseca, επειδή η Σπόρτινγκ εντός έδρας στα πλαίσια της Πρέμιερ Λιγκ έχασε μόνο μια φορά παράλληλα με εννέα νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στο Europa League της τρέχουσας σεζόν οι Πορτογάλοι δεν έχουν χάσει εντός έδρας τους.

Η εκτός έδρας Σαχτάρ

Αλλά η Σαχτάρ στο Europa League στην σεζόν 2015/16 εκτός έδρας δεν γνωρίζουν την πίκρα της ήττας. Η νίκη επί της Σάλκε με σκορ 3:0 και επί της Άντερλεχτ με αποτέλεσμα 1:0. Στο ουκρανικό πρωτάθλημα οι “ανθρακωρύχοι” έπαιξαν εκτός έδρας 10 παιχνίδια, όπου κατέγραψαν οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Πρόγνωση

Στο επερχόμενο αγώνα θα συναντηθούν η Σπόρτινγκ Μπράγκα, η οποία παίζει καλά εντός έδρας της, και η Σαχτάρ Ντόνετσκ, η οποία δεν παίζει και άσχημα εκτός έδρας. Η Μπράγκα, παρά τις περιορισμένες της οικονομικές δυνατότητες, δεν ντρέπεται μπροστά στους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους: έχει νικήσει 4:1 την Φενέρ, 3:2 την Olympique de Marseille, στο πλαίσιο του πορτογαλικού πρωταθλήματος πρόσφατα σίγουρα επικράτησε της Πόρτο με σκορ 3:1. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι η Σπόρτινγκ Μπράγκα δε θα χάσει (1,43).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *