The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας εναντίον Σάντα Κλάρα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Спортинг-СантаКлара-10.07b

Πρωτάθλημα Πορτογαλίας

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, 9:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Λισαβόνα. Στάδιο “Jose Alvalade”

Σε έναν από τους αγώνες του τριακοστού πρώτου γύρου του πρωταθλήματος Πορτογαλίας η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Σάντα Κλάρα θα παίξουν μεταξύ τους.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Επιτυχημένα αποτελέσματα στις αναμετρήσεις με τους Pasus de Ferreira (1:0), Tondela (2:0), Belenenses (3:1), Gil Vicente (2:1) και Moreirense (0:0) βοήθησαν την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να εδραιωθεί με ασφάλεια στην τρίτη θέση, που αντιστοιχεί απολύτως στις φιλοδοξίες τους. Στο ενεργητικό τους τα λιοντάρια έχουν 56 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 47:30.

Σάντα Κλάρα

Δέκατη θέση, 38 μονάδες και διαφορά τερμάτων 29:36 – η Σάντα Κλάρα μπορεί να τελειώσει τη σεζόν σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς δεν διεκδικεί ούτε ευρωπαϊκούς αγώνες ούτε υποβιβασμό. Θεαματικός θρίαμβος 4:3 επί της Μπενφίκα, ισοπαλία 2:2 με τη Setubal και 1:1 με την Portimonense, καθώς και ήττες 0:1 από την Μποαβίστα και 0:1 από την Maritimo, αυτά είναι τα πρόσφατα αποτελέσματα των αετών.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα αποδείξει εύκολα το πλεονέκτημά της στην τάξη και θα καταγράψει τους επόμενους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της. Η ομάδα της Λισαβόνας αποδίδει τέλεια εντός έδρας, όπου δεν αφήνει ευκαιρίες για ομάδες του επιπέδου της Σάντα Κλάρα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *