The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας εναντίον Μπενφίκα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Sporting-Benfica-05.05

Πρωτάθλημα Πορτογαλίας

Σάββατο, 5 Μαΐου 2018, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ζοζέ Αλβαλάδε

Το τελευταίο εισιτήριο στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Πορτογαλία θα παιχτεί στο ντέρμπι της Λισαβόνας.

Σπόρτινγκ

Οι δείκτες των Λεόντων στη σεζόν 2017/18 μπορούν να ονομαστούν πρωταθλητικές: 24 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 απώλειες! Όμως ο ανταγωνισμός στο πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι πολύ σοβαρός, οπότε η Σπόρτινγκ βρίσκεται μόνο στην τρίτη θέση. Και σύμφωνα με τους νέους κανόνες πρόκρισης στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, δεν δίνει πλέον το δικαίωμα να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ευτυχώς για την Σπόρτινγκ μπορούν να λύσουν όλα τα προβλήματά τους στην προσωπική αναμέτρηση με τη Μπενφίκα, η οποία έχει εντελώς ίδιους δείκτες. Μόνο η διαφορά τερμάτων είναι ελαφρώς καλύτερη. Οπότε τα «λιοντάρια» πρέπει μόνο να κερδίσουν. Στατιστικά των εντός έδρας αγώνων της Σπόρτινγκ είναι εντυπωσιακά: 14 νίκες, 2 ισοπαλίες και η διαφορά τερμάτων είναι 32-4! Απίστευτες επιδόσεις, αλλά στο ντέρμπι θα φύγουν στο παρασκήνιο.

Μπενφίκα

Για πολύ καιρό η Μπενφίκα πήγαινε βήμα προς βήμα με την Πόρτο και διεκδικούσε τον τίτλο πρωταθλήτριας. Αλλά στην εντός έδρας συνάντηση με τους «δράκους» ηττήθηκε. Όόμως, μετά από τη συγκλονιστική αποτυχία από τη μεσαία ομάδα Τοντέλα 2:3 η ενδεκάδα του Rui Vitoria κινδυνεύει να αποκλειστεί ακόμη και ​​από το Τσάμπιονς Λιγκ. Η κακή φόρμα των «αετών» μπορεί να παίξει μαζί τους άσχημο αστείο και στον αγώνα στο Στάδιο Ζοζέ Αλβαλάδε. Σε περίπτωση νίκης στο ντέρμπι η Μπενφίκα κατά 99% προκρίνεται στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά πρέπει να νικήσετε εντός έδρας το αουτσάιντερ Moreireense στον τελευταίο γύρο.

Πρόβλεψη

Ο αγώνας στη Λισαβόνα θα είναι πολύ ζεστός. Η Σπόρτινγκ χρειάζεται μόνο νίκη. Η Μπενφίκα θα βολευτεί και με την ισοπαλία. Θα καταφέρουν τα «λιοντάρια» για πρώτη φορά από το 2012 να νικήσουν τους «αετούς» στην έδρα τους; Αυτή η ερώτηση είναι πολύ δύσκολο να απαντηθεί. Είναι πολύ πιο εύκολο να προβλέψετε το σύνολο. Μετά από όλα, στους αγώνες με τέτοια θερμότητα, είναι συνήθως του «πάτους». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *