The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Sporting-AtleticoMadrid-12.04

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ προημιτελικός – φάση 2 από 2

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018, 10:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

“Estádio José Alvalade”, Λισαβόνα

Ένας από τους αγώνες της επόμενης Πέμπτης θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της πορτογαλικής ομάδας Σπόρτινγκ και της Ατλέτικο Μαδρίτης. Θα είναι δεύτερος αγώνας του προημιτελικού του Γιουρόπα Λιγκ, το πρώτο παιχνίδι έλαβε χώρα πριν από μία εβδομάδα στη Μαδρίτη και έληξε με το σκορ 2:0 υπέρ των «στρωματάδων». Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα οι πιθανότητες των πορτογαλικών “λιονταριών” να προκριθούν στην τετράδα των ισχυρότερων ομάδων του τουρνουά τείνουν στο μηδέν.

Τρίτοι στην Πορτογαλία

Πριν φτάσουν στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ κατάφερε να περάσει τις ομάδες όπως η Αστάνα του Καζακστάν και η τσεχική Βικτώρια από την Πίλσεν. Οι Καζάκοι νικήθηκαν αρκετά εύκολα, η Σπόρτινγκ κέρδισε τον εκτός έδρας αγώνα με 3:1, ο δεύτερος αγώνας, που πραγματοποιήθηκε στη Λισαβόνα, έφερε ισοπαλία 3:3. Με τους Τσέχους αναγκάστηκαν να παίξουν στην παράταση στην Πίλσεν, η Σπόρτινγκ κατάφερε να πετύχει αποφασιστικό στόχο στο 107ο λεπτό του παιχνιδιού.

Το Γιουρόπα Λιγκ είναι προτεραιότητα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πιθανότατα θα παίξει στην επόμενη σεζόν στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά παρ’ όλα αυτά, το Γιουρόπα Λιγκ αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα του Diego Simeone για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν. Το θέμα είναι ότι οι “στρωματάδες” δεν επιδιώκουν να κερδίσουν στην Πριμέρα Ντιβισιόν, καθώς και αποκλείστηκαν από το Κύπελλο της Ισπανίας. Είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι η Ατλέτικο είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Στα τρία τελευταία παιχνίδια οι “ερυθρόλευκοι” σημείωσαν δύο νίκες και μία ισοπαλία στο Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρόβλεψη

Στον πρώτο αγώνα της αντιπαράθεσης η Ατλέτικο απέδειξε ότι είναι ομάδα υψηλότερου επιπέδου από την Σπόρτινγκ. Για την πλήρη σιγουριά πρόκρισης στον ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ, η Ατλέτικο θα έπρεπε να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στην Πορτογαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πάνω από 1,0 με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *