The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Sporting CP-Arsenal-25-10

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estádio José Alvalade, Λισσαβόνα

Ο κεντρικός αγώνας της 3ης ημέρας αγωνιστικής στο Γιουρόπα Λιγκ θα είναι η μονομαχία μεταξύ Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Άρσεναλ Λονδίνου. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενούμενων, αλλά υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες για το γεγονός ότι ο Ουνάι Εμέρι στην επερχόμενη συνάντηση θα βγάλει την ισχυρότερη σύνθεση. Οι “κανονιέρηδες” έχουν πολύ ωραία κατάσταση στο τουρνουά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, στρατηγικά οι ερυθρόλευκοι θα αρκεστούν και με ισοπαλία, ενώ η Σπόρτινγκ στην έδρα της είναι πάντα επικίνδυνη.

Νίκη στο Κύπελλο Πορτογαλίας

Στην Πορτογαλία, μετά το διάλλειμα για τα παιχνίδια των εθνικών, παίχτηκαν οι αγώνες όχι στο πρωτάθλημα, αλλά στο Κύπελλο. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνα εκτός έδρας συναντήθηκε με την ομάδα Loures και νίκησε τον αντίπαλο με σκορ 2:1. Στο Γιουρόπα Λιγκ τα “λιοντάρια” είχαν 100% αποτέλεσμα, η ομάδα από την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας αποδείχθηκε ισχυρότερη από την Καραμπάχ στον πρώτο γύρο, τη δεύτερη αγωνιστική ημέρα οι «πράσινο-λευκοί» νίκησαν τη Βόρσκλα Πολτάβα, και οι δύο αγώνες έληξαν με αποτέλεσμα 2:1.

Ημιβασική σύνθεση

Ο Ουνάι Εμέρι στους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ χρησιμοποιεί σύνθεση που να πλησιάζει τη δεύτερη, θα μπορούσε να ονομαστεί ημιβασική. Σίγουρα ο Βάσκος δε θα αλλάξει τίποτα από την άποψη αυτή στο μέλλον, επειδή οι τύποι του δεν δίνουν το λόγο να τους αμφισβητήσουμε. Στο εναρκτήριο γύρο οι “κανονιέρηδες” επικράτησαν της Βόρσκλα 4:2, τη δεύτερη αγωνιστική ημέρα της Καραμπάχ 3:0.

Πρόβλεψη

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνα εντός έδρας παίζει πολύ ενεργά, ενώ η Άρσεναλ δεν θα παίξει με την κύρια σύνθεση. Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι γηπεδούχοι θα έχουν αρκετές πιθανότητες να σκοράρουν τουλάχιστον μία φορά. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στο ατομικό σύνολο των γηπεδούχων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Σπόρτινγκ Λισαβόνα είναι πάνω από 0,5 με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *