The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σπόρτινγκ εναντίον Πόρτο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Спортинг-Порту-02.03_cr

Κύπελλο Πορτογαλίας – Ημιτελικός – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2022, 10:45 μ.μ.

Στάδιο Ζοζέ Αλβαλάδε

Στον ημιτελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας, θα γίνουμε μάρτυρες μιας σοβαρής αναμέτρησης μεταξύ Σπόρτινγκ – Πόρτο, οι ειδικοί μας έχουν ετοιμάσει πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των γιγάντων.

Η Σπόρτινγκ θα προσπαθήσει να πάρει άλλο ένα εγχώριο κύπελλο

Ο σύλλογος της Λισαβόνας μπορεί να καυχηθεί ότι έχει ήδη κατακτήσει ένα τρόπαιο αυτή τη σεζόν, το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Στο πρωτάθλημα η Σπόρτινγκ βρίσκεται στη δεύτερη θέση, 6 βαθμούς πίσω από τον επερχόμενο αντίπαλο. Η ομάδα έπαιξε τον τελευταίο της αγώνα στο πρωτάθλημα ισόπαλη με τη Μαρίτιμο – 1:1. Το Champions League δεν είναι πλέον άξιο αναφοράς, αφού η ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Σίτι θα είναι τυπική μετά την ήττα εντός έδρας με 0:5.

Οι «δράκοι» σκέφτονται το χρυσό διπλό

Η Πόρτο έχει καλή σεζόν, ο σύλλογος είναι ο βασικός διεκδικητής του τίτλου στο πρωτάθλημα, σε απόσταση 6 βαθμών από τον πλησιέστερο διώκτη. Οι «δράκοι» μπορούσαν να αυξήσουν την ανωτερότητά τους, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της Σπόρτινγκ, φέρνοντας ισοπαλία εντός έδρας με τον Ζιλ Βισέντε – 1:1, ενώ ο αντίπαλος έπαιξε στη μειοψηφία από το 3ο λεπτό. Η Πόρτο συνεχίζει να αγωνίζεται στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα παίξει με την ισχυρή Λυών στους 16. Ο σύλλογος έχει κάθε ευκαιρία να κερδίσει το «χρυσό διπλό» στην εγχώρια αρένα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έπαιξαν δύο φορές μεταξύ τους στο τρέχον πρωτάθλημα, και οι δύο συναντήσεις διεξήχθησαν σε σκληρό αγώνα και έληξαν ισόπαλοι – 1:1 και 2:2.

Πρόβλεψη

Ας προσέξουμε ότι αυτή είναι μόνο η πρώτη ημιτελική μάχη, δηλαδή θα γίνει άλλος ένας αγώνας, όπου όλα θα κριθούν με μεγάλη πιθανότητα. Πολύ αναμενόμενο, δεν υπάρχει φαβορί εδώ, ο αγώνας σίγουρα θα πάει σε τρία αποτελέσματα. Δεδομένου ότι το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι κατά μια τάξη μεγέθους πιο αδύναμο, αυτός είναι ένας καλυμμένος τελικός. Θεωρούμε ότι το σύνολο πάνω από 2 γκολ είναι μια καλή επιλογή για στοιχήματα (απόδοση 1,69).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *