The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σπαρτάκ Μόσχας εναντίον Αχμάτ Γκρόζνι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Спартак-Ахмат-14.08b

Πρωτάθλημα Ρωσίας

Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρωσία. Μόσχα. Αρένα Ατκρίτιε

Το πρόγραμμα της Παρασκευής του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Ρωσίας θα τελειώσει με τη συνάντηση μεταξύ Σπαρτάκ Μόσχας και Αχμάτ Γκρόζνι.

Σπαρτάκ Μόσχας

Την προηγούμενη σεζόν η φιλόδοξη Σπάρτακ τερμάτισε μόλις στην έβδομη θέση, γι’ αυτό δεν συμμετείχε στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Τώρα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολύ περισσότερο χρόνο για να διορθώσουν τα λάθη τους. Ωστόσο, εξακολουθούν να τα κάνουν, ως αποτέλεσμα, ισοπαλία 2:2 με αουτσάιντερ Σότσι.

Αχμάτ Γκρόζνι

Η Αχμάτ Γκρόζνι ολοκλήρωσε την καμπάνια 2019/20 κοντά στη ζώνη υποβιβασμού και σώθηκε από τον υποβιβασμό μόνο χάρη στο ισχυρό φινίρισμα. Αμφιβάλλω πάρα πολύ ότι η ομάδα του Γκρόζνι θα κάνει ένα τεράστιο βήμα μπροστά στο τρέχον πρωτάθλημα. Πριν από μια εβδομάδα σημείωσαν λευκή ισοπαλία με την Άρσεναλ Τούλας, αντίπαλο περίπου του ίδιου επιπέδου.

Πρόβλεψη

Στο παιχνίδι με ισχυρότερο σύλλογο η πιθανότητα της Αχμάτ Γκρόζνι να χάσει θα αυξηθεί σημαντικά. Πριν από ένα μήνα η Σπάρτακ νίκησε την Αχμάτ Γκρόζνι με σκορ 3:0. Πιστεύω ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το επίπεδο των ομάδων δεν έχει αλλάξει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Σπαρτάκ Μόσχας με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *