The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σπέτσια εναντίον Αταλάντα: προγνωστικά για τον αγώνα

Монца-Аталанта-05.09

Πρωτάθλημα Ιταλίας
Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023, 3:30 μ.μ.
Alberto Picco

Επιτέλους η Πρέμιερ Λιγκ και η Πριμάρα Ντιβισιόν θα είναι έτοιμη να ενωθεί με την Serie A. Στην Ιταλία δεν υπήρχε καλό λογικό ποδόσφαιρο για σχεδόν 2 μήνες, την Τετάρτη όμως θα κάνουν μια πλήρη περιοδεία μέσα σε μια μέρα. Η φιλόδοξη Αταλάντα πηγαίνει να επισκεφθεί τη Λα Σπέτσια. Ποιος θα μπορέσει να ξεκινήσει ένα νέο τμήμα του Calcio με νίκη τόσο απαραίτητη και για τους δύο, αν και για διαφορετικούς λόγους; Το αναλυτικό τμήμα του site παρουσίασε πρόβλεψη για τον αγώνα στις 4 Ιανουαρίου 2023.
Η Σπέτσια σταδιακά γλίστρησε σε έναν αγώνα επιβίωσης
Οι «αετοί» είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα ομάδα. Έχει κερδίσει έναν τίτλο στο ενεργητικό, αλλά ταυτόχρονα έκανε το ντεμπούτο της στη Serie A το 2020. Ωστόσο, εκείνο το τρόπαιο δεν λαμβάνεται υπόψη από πολλούς, επειδή η 1η θέση κατελήφθη στην κλήρωση του 1943/1944, όταν σε καιρό πολέμου υπήρχε μια ασυνήθιστη σύνθεση συμμετεχόντων. Δύο συνεχόμενες φορές, με διαφορετικούς τεχνικούς, ο νεοφερμένος κατάφερε να «επιβιώσει» στο Calcio. Τώρα, υπό τον Luca Gotti, το τμήμα του φθινοπώρου δεν ήταν σίγουρα καλύτερο: μόνο 3 νίκες και 13 βαθμοί σε 15 αγώνες και μόνο λόγω της παρουσίας τριάδας αουτσάιντερ καταφέρνει να βρίσκεται στη 17η, «σωτήρια», θέση.
Η Αταλάντα εγείρει ξανά πολλούς προβληματισμούς
Οι «Μπεργκαμάσκοι» υπό τον Gasperini μας έχουν μάθει σε συνεχείς επιτυχίες. Φυσικά, σε ένα τόσο θριαμβευτικό πεδίο, η έκβαση του 2021/2022 ήταν μια πραγματική αποτυχία. Οι 59 βαθμοί σε 38 ματς δεν τους επέτρεψαν ούτε και να πάνε στα ευρωπαϊκά κύπελλα, αφού έχουν μάθει τους φιλάθλους σε μόνιμη παραμονή στο Τσάμπιονς Λιγκ (ακόμη και στα πλέι οφ εκεί)! Φυσικά, ήταν απαραίτητο να επιδείξουν πρόοδο, επιθυμία και ικανότητα να κερδίσουν πίσω θέσεις. Αλλά μετά από ένα σερί 10 αγώνων χωρίς ήττα (7 νίκες και 3 ισοπαλίες), πρώτα σημείωσαν λευκή ισοπαλία με τη Λάτσιο και μετά, μετά το 2-0 στο γήπεδο της Έμπολι, έμεινε χωρίς βαθμούς για 3 γύρους στο μια σειρά. Και όχι μόνο με Νάπολι και Ίντερ, αλλά και με Λέτσε. Η διακοπή έπρεπε να κάνει καλό, αν ο Gian Piero δεν έχει χάσει το ταλέντο του.
Προηγούμενοι αγώνες
Η πρωτοεμφανιζόμενη Λα Σπέτσια μπόρεσε να υπερασπιστεί την ισοπαλία με την Αταλάντα. Στη συνέχεια όμως η Αταλάντα κέρδισε και τους 3 αγώνες στη σειρά.
Πρόβλεψη
Η «Θεά» είναι απλά υποχρεωμένη να επιστρέψει ενεργά στη μάχη. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε στο γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν (απόδοση 1,7).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *