The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σπέτσια εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Специя-Интер-15.04_cr

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022, 8:00 μ.μ.

Alberto Picco

Αυτή τη φορά η Serie A ξεκινά απροσδόκητα νωρίς και ενεργά: την Παρασκευή θα πραγματοποιήσουν δύο συναντήσεις ταυτόχρονα. Θα παίξει και ένας από τους αρχηγούς η Ίντερ. Αυτή τη φορά θα έχει να επισκεφθεί τη Σπέτσια. Θα βάλει τρικλοποδιά ο Τιάγκο Μότα στην πρώην ομάδα του; Οι ειδικοί του ιστότοπου δημοσίευσαν την πρόβλεψή τους για τον ενδιαφέρον αγώνα στις 15 Απριλίου 2022.

Η Σπέτσια έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει το δικαίωμα παραμονής στη Serie A

Οι «αετοί» ανέβηκαν στο Calcio και παρέμειναν εκεί υπό τον Vincenzo Italiano. Όμως το περασμένο καλοκαίρι, αυτός ο τεχνικός ειδικός κλήθηκε σε ένα πιο δυνατό και πλούσιο έργο, τη Φιορεντίνα. Και αυτό, σε συνδυασμό με το «σύνδρομο της 2ης σεζόν», ήταν μια πολύ σοβαρή πρόκληση. Αλλά αντιμετωπίστηκε, επιπλέον, ο Τιάγκο Μότα αποδείχθηκε αρκετά ικανός προπονητής για να κρατήσει την κατάσταση «στη ζωή». Οι παίκτες του δεν λάμπουν, αλλά κερδίζουν τους βαθμούς τους αρκετά τακτικά. Τον Μάρτιο κέρδισαν τον άμεσο ανταγωνιστή τους στον αγώνα για επιβίωση, την Κάλιαρι, ενώ ξεκίνησαν τον Απρίλιο πίεσαν στο τέλος τη νεοφερμένη Βενέτσια, ακόμη και με την Έμπολι, αν και δεν σκόραραν, κατάφεραν να σημειώσουν ισοπαλία 0:0.

Η Ίντερ δεν είναι ακόμη έτοιμη να παραιτηθεί από την εθνική πρωταθλήτρια

Οι «νερατζούρι» εντελώς απροσδόκητα αποδείχθηκαν αρκετά μάχιμοι ακόμη και χωρίς τους Κόντε και Λουκάκου. Πέρασαν μάλιστα στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A και άρχισαν να απομακρύνονται από τους διώκτες τους… Όλα όμως χάλασαν μετά την ήττα στο ντέρμπι με τη Μίλαν. Και είναι καλό που κατάφεραν να μην βυθιστούν τόσο πολύ, να μείνουν στην πρώτη τριάδα. Όμως ουσιαστικά λίγο πολύ κατάφεραν να συνέλθουν μόνο κατά την παύση του Μαρτίου για τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Σημάδι νέας ανόδου ήταν το γεγονός ότι στις 3 Απριλίου κατάφεραν να κερδίσουν εντός έδρας και ποια, τη Γιουβέντους! Το μοναδικό γκολ στον αγωνιστικό χώρο της «Γηραιάς Κυρίας» σημείωσε λίγο πριν το σφύριγμα για διάλλειμα ο Καλχάνογλου μετατρέποντας πέναλτι. Ο αστέρας της Ίντερ, Χακάν Καλχάνογλου, ισχυρίζεται ότι το πέναλτι εναντίον της Γιουβέντους ήταν το πιο σημαντικό που έκανε στην καριέρα του. Ο τελευταίος γύρος ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένος, τόσο οι «μαύρο-μπλε» κατάφεραν να κερδίσουν όσο και οι ανταγωνιστές έχασαν βαθμούς. Προηγούμενοι αγώνες

Η Σπέτσια ανέβηκε στη Serie A μόλις την περασμένη σεζόν. Κατάφερε κιόλας  να κερδίσει έναν βαθμό εντός έδρας με την μέλλουσα πρωταθλήτρια, παίζοντας 1-1. Η Ίντερ νίκησε και τις δύο φορές εντός έδρας, τόσο στο παρελθόν όσο και στην τρέχουσα ισοπαλία, και σκόραρε αυστηρά δύο φορές.

Πρόβλεψη

Η Ίντερ έχει αρκετή κλάση και κίνητρο  και πρέπει να τα αξιοποιήσει στο έπακρο. Ποντάρουμε στην εκτός έδρας νίκη της πρωταθλήτριας με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,95.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *