The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σπέτσια εναντίον Ίντερ: προγνωστικά για τον αγώνα

Inter Milan's Italian midfielder Nicolo Barella (L) celebrates with Inter Milan's Argentine forward Joaquin Correa after scoring his first team goal  during the Italian Serie A football match between Inter Milan and Hellas Verona on April 9, 2022 at the San Siro stadium in Milan. (Photo by MIGUEL MEDINA / AFP)

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023, 9:45 μ.μ.

Alberto Picco

Στον εναρκτήριο αγώνα της εικοστής έκτης αγωνιστικής της Serie A, η φιλόδοξη Ίντερ θα πάει να επισκεφθεί την αουτσάιντερ Σπέτσια.

Σπέτσια

Ισοπαλίες 2:2 με την Έμπολι, 2:2 με την Ουντινέζε και 0:0 με τη Βερόνα, καθώς και η ήττα 0:3 από τη Νάπολι και 0:2 από τη Γιουβέντους είναι τα τελευταία αποτελέσματα της Σπέτσια που μαρτυρούν τη σοβαρή κρίση της. Ευτυχώς για τους «αετούς», υπάρχουν ακόμα χειρότερες ομάδες στο πρωτάθλημα, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη δέκατη έβδομη θέση με 21 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 21:41.

Ίντερ

Η Ίντερ πέτυχε 50 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 46:28, χάρη στα οποία διατηρεί τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Να θυμίσω ότι στο πρόσφατο παρελθόν οι Νερατζούρι νίκησαν τη Μίλαν με 1:0, την Ουντινέζε 3:1 και τη Λέτσε με 2:0, αλλά ταυτόχρονα σκόνταψαν σε μονομαχίες με Σαμπντόρια (0:0) και Μπολόνια (0:1).

Πρόβλεψη

Οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται τα φαβορί αυτού του ζευγαριού, μόνο εκτός έδρας σπάνια επιτυγχάνουν σοβαρή επιτυχία. Πιστεύω ότι η Σπέτσια που έχει καλή άμυνα θα συγκρατήσει τις επιθετικές ορμές των φιλοξενούμενων, ενώ το ίδιο το ματς δύσκολα να αποδειχθεί πλούσιο σε γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *