The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σούντσβαλ εναντίον Μάλμε: πρόβλεψη για τον αγώνα

Сундсваль-Мальмё-01.07

Πρωτάθλημα Σουηδίας

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022, 8:00 μ.μ.

Norrporten Arena

Η δωδέκατη αγωνιστική του σουηδικού πρωταθλήματος θα μας χαρίσει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Σούντσβαλ και Μάλμε.

Σούντσβαλ

Αυτή τη στιγμή η Σούντσβαλ βρίσκεται σε σκληρό αγώνα επιβίωσης, στη δέκατη πέμπτη θέση με έξι βαθμούς και διαφορά τερμάτων 11:29. Σημειώνω ότι στις πέντε προηγούμενες συναντήσεις οι γαλαζοκίτρινοι πήραν τη νίκη με 2:0 επί της Mjelby, ενώ έχασαν 2:3 από την Degerfors, 1:5 από τη Norrköping, 0:2 τη Gothenburg και 2:5 τη Djurgården.

Μάλμε

Ενώ η Μάλμε, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες από την AIK (0:2), την Djurgården (0:4) και τον Hacken (1:2), έκανε σοβαρή δουλειά πάνω στα λάθη της, χάρη σ’ αυτό στους επόμενους δύο γύρους συνέτριψε την Degerfors 2:0 και τη Χέλσινγκμποργκ 2:1. Έτσι, οι Λευκογαλάζιοι έχουν εδραιωθεί στην πέμπτη θέση με 21 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 13:10.

Πρόβλεψη

Η Μάλμε θα παίξει τρίτο σερί παιχνίδι με το αουτσάιντερ, διεκδικητή του υποβιβασμού. Δεν θα εκπλαγώ αν η πρωταθλήτρια της χώρας το χρησιμοποιήσει αυτό για να ενισχύσει τη θέση στο βαθμολογικό πίνακα της διοργάνωσης. Ειδικά από τη στιγμή που η άμυνα της Σούντσβαλ είναι απολύτως η χειρότερη στο πρωτάθλημα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάλμε με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,9.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *