The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σουηδία εναντίον Τουρκία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Sweden-Turkey-10.09

Πρωτάθλημα Εθνών

Friends Arena, Solna

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Στο δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων του Πρωταθλήματος Εθνών η εθνική της Σουηδίας στη Στοκχόλμη θα φιλοξένει την εθνική Τουρκίας. Για τους Τούρκους η επερχόμενη συνάντηση θα είναι η πρώτη στο νέο τουρνουά, ενώ οι εκπρόσωποι της Μικράς Ασίας έχουν ήδη παίξει ένα παιχνίδι στην κλήρωση, στο οποίο η ομάδα του Λουτσέσκου ηττήθηκε. Οι αντίπαλοι για το επερχόμενο παιχνίδι έχουν το μέγιστο κίνητρο και οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των γηπεδούχων.

Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα που πέρασε στη Ρωσία ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένο για τη εθνική Σουηδίας. Οι «Βίκινγκς» κατάφεραν να φτάσουν στον προημιτελικό και έχασαν από τους Βρετανούς με σκορ 0:2. Πριν από αυτό αποκλείσανε από το τουρνουά την εθνική Ελβετίας, στον όμιλο νίκησαν το Μεξικό και τη Νότια Κορέα, αλλά έχασαν από τη Γερμανία 1:2 σχεδόν λίγα δευτερόλεπτα πριν το τελικό σφύριγμα. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο η εθνική Σουηδίας πραγματοποίησε έναν φιλικό αγώνα, ο οποίος χάθηκε από την αυστριακή εθνική ομάδα με σκορ 0:2.

Ήδη με την ήττα

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου δημιουργεί μια νέα ομάδα, αλλά όπως έδειξε ο αγώνας εναντίον των Ρώσων, οι Τούρκοι θέλουν ακόμα πολύ δουλειά. Μέχρι στιγμής η επιθυμία είναι μεγαλύτερη από την ικανότητα. Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι η τουρκική ομάδα ήταν και παραμένει εντός έδρας παιχνιδιού, δηλαδή, εκτός έδρας οι εκπρόσωποι της Μικράς Ασίας συχνά παίζουν με τον δεύτερο αριθμό.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Σουηδίας είναι γνωστή πρωτίστως για την άμυνά της, ακριβώς χάρη στις επιδέξιες ενέργειες των αμυντικών οι “τρε κρούνες” κατάφεραν να προχωρήσουν τόσο μακριά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι Τούρκοι στην επίθεση δεν εντυπωσιάζουν προς το παρόν, που έδειξε ο αγώνας εναντίον των Ρώσων. Και μετά την εντός έδρας ήττα η ενδεκάδα του Λουτσέσκου δεν μπορεί να χάσει στη Στοκχόλμη, διαφορετικά οι πιθανότητες πρόκρισης στα πλέι-οφ θα είναι ελάχιστες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *