The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σουηδία εναντίον Ουκρανία: προγνωστικά για στοίχημα

Швеция

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Γύρος των 16

Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Χάμπντεν Παρκ

Την Τρίτη στο Χάμπντεν Παρκ θα παίξουν δύο «κίτρινο-μπλε» ομάδες, εθνικές της Σουηδίας και της Ουκρανίας. Θα μπορέσουν να εκπλήξουν οι παίκτες του Andriy Shevchenko; Στους αναγνώστες του ιστότοπου προσφέρεται πρόβλεψη και προγνωστικά για τον αγώνα στις 29 Ιουνίου 2021.

Η Σουηδία πήγε πάλι καλά χωρίς τον Ιμπραήμοβιτς

Το «Tre Kronur» έχασε δυνητικά το κύριο αστέρι τους πριν από το τουρνουά. Ο Ζλάταν, ο οποίος επέστρεψε μετά από σχεδόν 5 χρόνια παύσης, έπαιξε καλά τον Μάρτιο. Και θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πώς ο Janne Andersen θα είχε χτίσει τακτικές για το τουρνουά μαζί του στην αιχμή. Όμως ο βετεράνος επιθετικός τραυματίστηκε, οπότε ο προπονητής απλώς επέστρεψε σε αυτό που λειτούργησε από το 2017. Και πάλι οι Σουηδοί δίνουν πρόθυμα την μπάλα στον αντίπαλοι, και όχι μόνο στον μεγιστάνα, την Ισπανία, αλλά και σε πιο μέτρια Σλοβακία. Και, στο τέλος, 0-0 και 1-0, και πρώιμη πρόκριση στα πλέι-οφ. Ίσως αυτό να εξηγήσει την απροσδόκητα θεαματική μονομαχία εναντίον των Πολωνών. Ωστόσο, εκεί, επίσης, κατάφεραν να νικήσουν 3-2 και, παρεμπιπτόντως, να σύρουν τον τρέχοντα αντίπαλο στα πλέι-οφ.

Η Ουκρανία άφησε μια μάλλον αμφιλεγόμενη εντύπωση

Εθνική Ουκρανίας έφτασε στα πλέι οφ από την τρίτη προσπάθεια. Αλλά και από την 3η θέση, κερδίζοντας μόνο 3 βαθμούς, στο παιχνίδι εναντίον αουτσάιντερ, Βόρεια Μακεδονία. Στον αγώνα με την Ολλανδία, όπου υπήρχαν επίσης γκολ από τους Γιαρμόλενκο και Γιαρεμτσούκ, σημειώθηκε το τελικό σκορ 2-3. Και, το πιο σημαντικό, ήττα από την Αυστρία, για την οποία επικρίθηκαν τόσο ο Σεβτσένκο όσο και οι παίκτες του. Η εθνική Ουκρανίας σαφώς δεν ήταν έτοιμη για εκείνο το παιχνίδι, ούτε ψυχολογικά ούτε σωματικά, και μόνο χάρη στον Buschan και τα σέιφ του έχασαν 0-1. Λοιπόν, είχαν χρόνο για ξεκούραση και σίγουρα υπάρχει η επιθυμία να δικαιολογήσουν την τύχη τους (οι Ουκρανοί έγιναν ο τελευταίος, 16ος συμμετέχων στα πλέι οφ). Καθώς η Αυστρία και η Ιταλία έδειξαν την τάξη τους. Την Τρίτη οι παίκτες του Αντρέι Σεβτσένκο θα πρέπει να έχουν περισσότερη φρεσκάδα από τον αντίπαλο, ο οποίος έπαιξε 2 ημέρες αργότερα, ακόμη και ο Ζούμπκοφ μπορεί να επιστρέψει από το ιατρείο. Περιμένουμε τον Zinchenko και τον Malinovsky να δείξουν επιτέλους κάτι;

Προηγούμενοι αγώνες

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 5 συναντήσεις. Σε φιλικά, σε κανονικό χρόνο, ισότητα, από 1 νίκη και 2 ισοπαλίες. Ο μόνος επίσημος αγώνας ήταν ο πρώτος για τους Ουκρανούς στο Euro: στον 1ο γύρο του Euro 2012, χάρη στο διπλό του Σεβτσένκο, νίκησαν τους Σκανδιναβούς.

Πρόβλεψη

Πιθανότατα, η Σουηδία, ως ισχυρότερη, θα επιβάλει το δικό της στυλ και θα περιμένει τα λάθη της Ουκρανίας. Είναι απίθανο το παιχνίδι να είναι θεαματικό, επιλέγουμε «το σύνολο είναι κάτω από 2,5» (απόδοση 1.615).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *