The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σουηδία εναντίον Νότια Κορέα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Sweden-SouthKorea-18.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Στάδιο του Νίζνι Νόβγκοροντ

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018, 3:00 (ώρα Ελλάδας)

Η εθνική της Σουηδίας την επόμενη Δευτέρα θα παίξει με την εθνική της Νότια Κορέας στον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες των στοιχημάτων είναι στο πλευρό της Ευρωπαϊκής ομάδας, κάτι που είναι δύσκολο να μην συμφωνούμε, δεδομένου του ανθρώπινου δυναμικού των αντιπάλων, καθώς και της σημερινής τους φόρμας. Επίσης, δώστε προσοχή στο γεγονός ότι οι Ασιάτες δεν έχουν κερδίσει ποτέ την σουηδική εθνική: δύο αγώνες έληξαν με ισοπαλία, μια συνάντηση έφερε στους «τρε κρονύες» νίκη 2:0.

Χωρίς νίκες

Τον Μάρτιο η σουηδική εθνική έπαιξε δύο φιλικούς αγώνες, και τους δύο έχασε: 1:2 από τη Χιλή και 0:1 από τη Ρουμανία. Τον Ιούνιο οι «κίτρινο-μπλε» πραγματοποίησαν δύο συναντήσεις, τα αποτελέσματα έχουν βελτιωθεί: δύο ισοπαλίες 0:0 με τη Δανία και το Περού, αλλά χωρίς σκοραρισμένα γκολ, κάτι  που οι Σουηδοί σίγουρα θα διορθώσουν άμεσα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όλα είναι χάλια

Η εθνική της Νότιας Κορέας είναι σήμερα μία από τις πιο αδύναμες ομάδες των τελευταίων 20 ετών. Το γεγονός ότι οι κορεατικές παίκτες ήταν σε θέση να προκριθούν στα παγκόσμιο πρωτάθλημα απλώς επιβεβαιώνει την αδυναμία του ποδοσφαίρου της Ασίας στο σύνολό του. Εν μέρει αυτό επιβεβαιώνει και το αποτέλεσμα του αγώνα Ρωσία – Σαουδική Αραβία, όπου η ομάδα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα, νικώντας με σκορ 5:0. Οι Κορεάτες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο πραγματοποίησαν τρεις φιλικούς αγώνες, σημειώνοντας ήττες από τις εθνικές της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Σενεγάλης, καθώς και ισοπαλία με τη Βολιβία 0:0.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Σουηδίας θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να ξεκινήσει το τουρνουά με θετικό αποτέλεσμα. Οι Σουηδοί τώρα στη σύνθεσή τους δεν έχουν παγκόσμια αστέρια όπως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αλλά οι «τρε κρούνες» είναι αρκετά καλοστημένη ομάδα, η οποία κατάφερε να μην αφήσει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα την εθνική Ολλανδίας και Ιταλίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Η νίκη της εθνικής Σουηδίας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *