The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σουηδία εναντίον Ισπανία: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 15 Οκτωβρίου 2019

Швеция-Испания-15.10b

Προκριματικά Euro 2020 – Προκριματικός γύρος – Όμιλος ΣΤ – 8 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019, 9:45  μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Φρεντς Αρένα

Στο πλαίσιο του όγδοου γύρου των προκριματικών Euro 2020 η εθνική Σουηδίας θα συναντηθεί με την εθνική Ισπανίας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 9:45 μμ. στο Φρεντς Αρένα.

Εθνική Σουηδίας

Η εθνική Σουηδίας έδειξε τον εαυτό της τέλεια στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο πέρσι, φτάνοντας στους προημιτελικούς. Η ομάδα κατέλαβε επίσης την πρώτη θέση στον όμιλο του Πρωταθλήματος των Εθνών, ξεπερνώντας τη Ρωσία και την Τουρκία, και τώρα αγωνίζεται με τη Ρουμανία και τη Νορβηγία για το δικαίωμα συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Σε πρόσφατους αγώνες η εθνική Σουηδίας έχασε από την Ισπανία (3:0), νίκησε τη Μάλτα (3:0) και τις Νήσους Φερόε (0:4) και επίσης έπαιξε ισοπαλία με τη Νορβηγία (1:1).

Εθνική Ισπανίας

Η εθνική Ισπανίας μετά την αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο δείχνει καλά κάτω από την ηγεσία του Luis Enrique. Η ομάδα αγωνίζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει μια χαρά με τα μέγιστα αποτελέσματα. Στους τελευταίους αγώνες η «φούρια ρόχα» νίκησε τις Νήσους Φερόε (4:0), Ρουμανία (1:2), Σουηδία (3:0) και βρίσκεται νόμιμα στην πρώτη θέση του ομίλου ΣΤ.

Πρόβλεψη

Η εθνική Ισπανίας είναι το φαβορί του επερχόμενου αγώνα, αν και οι Σουηδοί εντός έδρας μπορούν να σπάσουν τα νεύρα ων Ισπανών, επειδή δεν έχουν χάσει ακόμα εντός έδρας κατά τη διάρκεια αυτών των προκριματικών. Η ομάδα χάνει λίγο και πιθανότατα η Ισπανία δεν θα καταφέρει να σκοράρει άφθονα γκολ στη Στοκχόλμη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *