The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σουηδία εναντίον Γαλλία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Швеция-Франция-05.09b

Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Γ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Σουηδία. Στοκχόλμη. Στάδιο Friends Arena

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια εθνική Γαλλίας θα επισκεφθεί τη Σουηδία στον πρώτο γύρο της Κατηγορίας Α του Πρωταθλήματος Εθνών.

Σουηδία

Στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο οι Σουηδοί έφτασαν στους προημιτελικούς, όπου σταμάτησαν μόνο από την εθνική της Αγγλίας. Έπειτα Tre Krunur απέδειξαν το πειθαρχημένο ποδόσφαιρό τους. Έτσι, προκρίθηκαν ήσυχα για το Euro-2020, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στον όμιλο με την Ισπανία, τη Νορβηγία, τη Ρουμανία, τις Νήσους Φερόες και τη Μάλτα.

Γαλλία

Η Γαλλία, από την άλλη πλευρά, κέρδισε στον όμιλό της, όπου, εκτός από αυτήν, έπαιξαν επίσης Τουρκία, Ισλανδία, Αλβανία, Μολδαβία και Ανδόρα. Κατά τη διάρκεια αυτών των προκριματικών οι παίκτες του Deschamps σημείωσαν 25 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 25:6. Γενικά, οι Γάλλοι δεν χρησιμοποιούν πλήρως το απίστευτο επιθετικό τους δυναμικό, τις περισσότερες φορές παίζουν αυστηρά με το σκορ.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, η αναμέτρηση μεταξύ δύο μάλλον ρεαλιστικών ομάδων χωρίς αγωνιστικό τόνο θα αποδειχθεί φτωχή σε επικίνδυνες στιγμές και γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *