The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σουηδία εναντίον Αγγλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Sweden-England-07.07

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – Προημιτελικός

Αρένα της Σαμάρα

Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου η σουηδική εθνική θα ανταγωνιστεί με την αγγλική εθνική στην Αρένα της Σαμάρα. Οι εταιρείες των στοιχημάτων πιστεύουν ότι τα «τρία λιοντάρια» έχουν καλύτερη ευκαιρία για να κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι, αλλά η εθνική Σουηδίας στην κατάσταση του αουτσάιντερ έχει ξεπεράσει ήδη κάποιες πολύ δυνατές εθνικές ομάδες, οπότε οι Βρετανοί σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον αντίπαλο.

Καταπληκτική ομάδα

Η εθνική της Σουηδίας δεν σταματάει να εκπλήσσει, στις τρις Ιουλίου οι Βίκινγκς με σκορ 1:0 νίκησαν την ελβετική εθνική, αν και πριν από τον αγώνα ξανά θεωρούταν αουτσάιντερ στις εταιρείες των στοιχημάτων. Είναι σημαντικό να δώσουμε και πάλι την προσοχή το γεγονός ότι οι Βόρειοι χάνουν πολύ λίγα γκολ στο δίχτυο τους, προς το παρόν μόνο οι Γερμανοί, ακόμα παγκόσμιοι πρωταθλητές, κατάφεραν να ανοίξουν την πύλη των “τρε κρούν”. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Σουηδοί με την εθνική της Αγγλίας θα παίξουν και πάλι με τον δεύτερο αριθμό.

Επιτυχία

Λίγοι άνθρωποι πίστευαν στο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην Αγγλία, αλλά προς το παρόν αυτός ο νέος τεχνικός τα πάει μια χαρά ως προπονητής των “τριών λιονταριών”. Με αυτόν οι Βρετανοί κέρδισαν με αυτοπεποίθηση το προκριματικό τουρνουά, τώρα έχουν καλή εμφάνιση στο Μουντιάλ στη Ρωσία, έχουν εξαιρετικές πιθανότητες να μπουν στην τετράδα των ισχυρότερων ομάδων του πλανήτη. Στους 16 η εθνική Αγγλίας ήταν ισχυρότερη από την εθνική Κολομβίας, νικώντας τον αντίπαλο στα  πέναλτι.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Σουηδίας έχει προβλήματα με το δημιουργικό κομμάτι, αυτή η ομάδα δεν έχει επιθετικό υψηλού επιπέδου, συχνά τα γκολ σημειώνονται από τα πρότυπα ή μετά από λάθη του αντιπάλου. Οι Βρετανοί, αντίθετα, έχουν ένα top-forward, και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει φτιάξει εξαιρετικό αμυντικό παιχνίδι στην ενδεκάδα του. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,56.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *