The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σοσό εναντίον Σαιντ-Ετιέν: πρόβλεψη για τον αγώνα

February 13, 2020, Nancy, France: joie Mahdi Camara (Credit Image: Global Look Press/Keystone Press Agency)

шпΚύπελλο Γαλλίας –Γύρος των 64

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021, 7:45 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Σταντ Ωγκύστ-Μπονάλ

Στη Γαλλία, καθώς και σε πολλές άλλες χώρες της Δυτικής Ευρώπης, αυτή την εβδομάδα αγωνίζονται για το κύπελλο. Υπάρχει μόνο γύρος των 64 εδώ μέχρι στιγμής με πολλές συναντήσεις. Έτσι, ακόμη και την Πέμπτη είχαν απομείνει μερικές συναντήσεις, μεταξύ των οποίων είναι και το ζευγάρι Σοσό – Σαιντ-Ετιέν. Ποιος μπορεί να προχωρήσει παρακάτω;

Η Σοσό κόλλησε στη Λιγκ 2 της χώρας

Τα «λιοντάρια» είναι μια αρκετά ισχυρή ομάδα με πλούσια ιστορία. 2 τίτλοι πρωταθλήματος, νίκες και στα δύο κύπελλα της χώρας, συμμετοχή σε ευρωπαϊκά κύπελλα με πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου UEFA το 1981… Αλλά τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί με τίποτα να επιστρέψει στη Λιγκ 1 Γαλλίας. Επιπλέον, ακόμα και την περασμένη σεζόν στην Κατηγορία Β ήταν μια πολύ μέτρια 16η θέση. Τώρα κατάφεραν να ανέβουν στην κορυφή της κατάταξης, αλλά δεν υπάρχει καμία ελπίδα για κάτι περισσότερο, οι ηγέτες του πρωταθλήματος έχουν ήδη ανέβει αρκετά ψηλά, συμπεριλαμβανομένης της Σοσό με τους 32 βαθμούς της σε 24 αγώνες. Αλλά στις 20 Ιανουαρίου σημειώθηκε μια επιτυχημένη αρχή στο κύπελλο: το αυτογκόλ του El-Kautari στο 60ο λεπτό επέτρεψε στη Σοσό να περάσει τη Νάνσι εκτός έδρας.

Η Σαιντ-Ετιέν άρχισε επιτέλους να ζωντανεύει

Οι «πράσινοι»δεν είχαν περάσει εύκολα τα τελευταία χρόνια. Την περασμένη σεζόν ξεκίνησαν στο Europa League και κατέληξαν στην 17η θέση, παραλίγο να αποκλειστούν από το πρωτάθλημα. Ο Claude Puel κατάφερε να διατηρήσει τη θέση του, αλλά δεν είναι τόσο ευχαριστημένοι μαζί του. Πολύ συχνά οι παίκτες του χάνουν αυτή τη σεζόν, σημειώνοντας ακόμη και εντελώς μαύρες σειρές. Είναι καλό που υπάρχουν πολύ αδύναμοι Νιμ και Ντιζόν, και η Ναντ κερδίζει επίσης λίγους βαθμούς. Ως αποτέλεσμα, η Σαιντ-Ετιέν με 26 βαθμούς μετά από 24 παιχνίδια μπορεί να αισθανθεί αρκετά άνετα, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν υπάρχει πραγματικός κίνδυνος υποβιβασμού για αυτούς. Επιπλέον, οι παίκτες του Claude Puel τον τελευταίο καιρό σημαντική βελτίωση. Πρώτα, στο 88ο λεπτό, γκολ του Abi επέτρεψε να νικήσουν εκτός έδρας τη Νις, στη συνέχεια κατάφεραν να νικήσουν εντός έδρας τη Ναντ. Τέλος, λόγω του αυτογκόλ του Boye, οι «πράσινοι» κατάφεραν να νικήσουν ελάχιστα τη δυνατή Μετς. Θα μπορέσουν να μεταφέρουν τη φόρμα τους στο κύπελλο;

Προηγούμενοι αγώνες

Στα 4 τελευταία παιχνίδια η Σαιντ-Ετιέν είχε 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Ωστόσο, όλα αυτά μοιάζουν πολύ υποκειμενικά: μετά τον αποκλεισμό της Σοσό από τη Λιγκ 1 το 2014, οι σύλλογοι δεν έχουν συναντηθεί.

Πρόβλεψη

Η Σαιντ-Ετιέν ανέβασε καλά ρυθμούς. Δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να προχωρήσει πολύ στο κύπελλο, αλλά σίγουρα πρέπει να κερδίσει τη Σοσό (απόδοση 2,12).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *