The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σμολέβιτσι εναντίον Ντινάμο Μινσκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Смолевичи-ДинамоМинск-24.04b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Από τη Δευτέρα θα υπάρξει ηρεμία στο ποδόσφαιρο, μέχρι την Παρασκευή σχεδόν δεν θα υπάρχουν παιχνίδια αρκετά υψηλού επιπέδου. Μας μένει να περιμένουμε την Παρασκευή, όταν ξεκινά ο 6ος γύρος στην Πρέμιερ Λιγκ της Λευκορωσίας. Η μολέβιτσι και Ντινάμο Μινσκ θα είναι οι πρώτοι που θα παίξουν μεταξύ τους. Τι θα καταφέρουν οι φιλοξενούμενοι από την πρωτεύουσα; Οι ειδικοί μας έχουν ήδη προβλέψει τον ποδοσφαιρικό αγώνα στις 24 Απριλίου 2020.

Η Σμολέβιτσι μέχρι στιγμής δεν έχει νίκες αυτή τη σεζόν

Η ομάδα προς το παρόν ετοιμάζεται για αποκλεισμό, επαναλαμβάνοντας το σενάριο που συνόδευσε το ντεμπούτο της στην Πρέμιερ Λιγκ το 2018. Αλλά τώρα θα μπορούσε να είναι ακόμη χειρότερο, ενώ μέχρι στιγμής ήταν δυνατόν τουλάχιστον να μην πέσει στην τελευταία θέση. Στην ουσία εκεί, στη 16η θέση, θα έπρεπε να βρίσκονται οι παίκτες του Alexander Brazevich. Αυτοί, που κέρδισαν μόνο 2 βαθμούς στους 4 πρώτους αγώνες (αξίζει να σημειωθεί ότι κατάφεραν να παίξουν ισοπαλίες με τους μεγιστάνες, Ντινάμο Μπρεστ και Σαχτιόρ Σολιχόρσκ), προσπάθησαν να κρατήσουν ισοπαλία στο Μπομπρούισκ. Όταν, ωστόσο, η Μπελσίνα άνοιξε σκορ, φαινόταν ότι η Σμολέβιτσι ήταν καταδικασμένη. Αλλά κατάφεραν να κερδίσουν ένα πέναλτι σε 90+ λεπτό, το οποίο εφάρμοσε ο Μπαρσούκοφ.

Η Ντινάμο Μινσκ προς το παρόν ταλαντώνεται στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα

Οι «άσπρο-μπλε» κατάφεραν να κερδίσουν στον τελευταίο γύρο. Για αρκετή ώρα έκαναν εισβολές στο τέρμα του Ντμίτρι Ντούνταρ χωρίς επιτυχία. Κατάφεραν να σκοράρουν χάρη στη μη προφανή ενέργεια του Γκούρενκο, ο οποίος στο 62ο λεπτό άλλαξε τον Μπρούτσιτς στο Γκοροπέφσεκ στην άμυνα. Και ήταν ο Μίκα, ο οποίος ήρθε στο κόρνερ, νίκησε τον τερματοφύλακα, αλλά ο Κλίμοβιτς έκανε τα πάντα για αυτό, ο οποίος έδωσε ωραίο ασίστ. Ως αποτέλεσμα, η Ντινάμο διπλασίασε το σκορ όταν ο Shikavka τιμώρησε τον τερματοφύλακα του αντιπάλου για την απόφαση να έρθει στην περιοχή πέναλτι του αντιπάλου για το κόρνερ. Όμως τη Δευτέρα ανακοινώθηκε ότι ο Γκούρενκο φεύγει,  παραιτήθηκε πριν από τον αγώνα. Αυτό που δεν προκαλεί έκπληξη: το 2020 ο σύλλογος από το Μινσκ κατάφερε να αποκλειστεί από το κύπελλο και έχασε τρεις φορές στους 4 πρώτους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ Γράφουν για τον πιθανό διορισμό του Leonid Kuchuk, αλλά μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές ποιος θα προετοιμάσει την Ντινάμο για το παιχνίδι την Παρασκευή.

Προηγούμενοι αγώνες

Μέχρι στιγμής οι σύλλογοι έπαιξαν μόνο 4 αγώνες μεταξύ τους. Η Ντινάμο έχει εξαιρετικές στατιστικές: έχε κερδίσει όλους τους αγώνες. Τρεις φορές το τελικό σκορ ήταν 2-0, ενώ το 2015 υπήρχε κιόλας και το 5-2 εκτός έδρας στο κύπελλο.

Πρόβλεψη

Η αλλαγή του τεχνικού μπορεί να είναι το κίνητρο που θα βοηθήσει την Ντινάμο να βρει το παιχνίδι της. Και γενικώς ήρθε η ώρα για την πρωτευουσιάνικη ομάδα να ανεβάσει ρυθμούς εκτός έδρας, ειδικά επειδή ο αντίπαλος θα είναι ένας από τα αουτσάιντερ του πρωταθλήματος Λευκορωσίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Ντινάμο Μινσκ με απόδοση 2,08.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *