The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σμολέβιτσι εναντίον ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Смолевичи-БАТЭ-10.05b

Πρωτάθλημα της Λευκορωσίας

Κυριακή, 10 Μαΐου 2020, 2:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τα αουτσάιντερ της Πρέμιερ Λιγκ Λευκορωσίας φιλοξενεί την τρέχουσα ασημένια πρωταθλήτρια, η οποία, μετά από μια αποτυχημένη εκκίνηση, όρμησε τελικά στους τρεις πρώτους. Θα μπορέσουν οι Μπορισόβιτες να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία τους;

Σμολέβιτσι

Η Σμόλνι είναι μία από τις δύο ομάδες του πρωταθλήματος της Λευκορωσίας που δεν έχει κερδίσει ποτέ αυτή τη σεζόν. Τους δύο τελευταίοι γύροι των παικτών του Αλεξάντερ Μπραζέβιτς έπαιξαν στην έδρα τους, αλλά δεν κατάφεραν να αρπάξουν ούτε καν την ισοπαλία. Πρώτα η Σμολέβιτσι έχασε από την Ντιναμό Μινσκ (1:3) και στον τελευταίο γύρο έχασε από την Ενεργκέτικ-BGU (0:2), ο οποίος κατάφερε να διακόψει το σερί τριών συνεχόμενων ήττων. Μέχρι στιγμής η Σμολέβιτσι μοιάζουν με μια από τις πιο ανίσχυρες ομάδες της ποδοσφαιρικής ελίτ της Λευκορωσίας. Με τρεις βαθμούς καταλαμβάνουν τη 15η θέση, μπροστά από την Μπελσίνα Μπομπρούισκ, η οποία έχει έναν βαθμό λιγότερο.

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

Οι «κίτρινο-μπλε» τώρα διορθώνουν ενεργά την καταστροφική έναρξη της σεζόν, όταν έχασαν δύο φορές στην αρχή. Οι παίκτες του Μπορίσοφ εντυπωσίασαν όλους τους οπαδούς τους στους πρώτους γύρους, χάνοντας πρώτα από την Ενεργκέτικ-BGU (1:3) και μετά από την Σλάβια Μόζιρ (1:2). Μετά από αυτό οι παίκτες του Kirill Alshevsky έπαιξαν πέντε αγώνες, έχοντας κερδίσει τέσσερις νίκες. Η μόνη απώλεια βαθμών είναι η ισοπαλία με την Τορπέντο Ζοντίνο στον πέμπτο γύρο (0:0).

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η ΜΠΑΤΕ νίκησε με αυτοπεποίθηση την Νέμαν Γκρόντνο στην έδρα της. Μέχρι το 20ο λεπτό οι παίκτες του Μπορίσοφ είχαν ένα άνετο πλεονέκτημα των δύο γκολ. Βέβαια, πριν από το διάλειμμα οι «κίτρινο-πράσινοι» κατάφερε να σκοράρουν, επιστρέφοντας την ίντριγκα στην αναμέτρηση. Όλες οι ερωτήσεις απαντήθηκαν στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου από τον Pavel Nekhaichik. Το αποτέλεσμα είναι νίκη 3:1. Στα μέσα της περασμένης εβδομάδας η ΜΠΑΤΕ πήραν το εισιτήριο στον τελικό του Λευκορωσικού Κυπέλλου, έχοντας αποκατασταθεί για την ήττα στον πρώτο ημιτελικό αγώνα από τη Σλαβία (0:1) στις αρχές Απριλίου. Στο δεύτερο παιχνίδι οι «κίτρινο-μπλε» κέρδισαν την τάξη (2-0).

Η ΜΠΑΤΕ ανέβηκε στην τρίτη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, κερδίζοντας 13 βαθμούς. Η ομάδα είναι τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφαία Σλουτσκ.

Πρόβλεψη

Σίγουρο παιχνίδι που επέδειξε η ΜΠΑΤΕ στους τελευταίους γύρους δεν πρέπει να εμποδίσει τους παίκτες του Alshevsky να βάλουν άλλους τρεις βαθμούς στον κουμπαρά. Η Σμολέβιτσι εξακολουθεί να φαίνεται αδύναμη, είναι προφανές ότι αυτή τη σεζόν θα μπορούν να υπολογίζουν τον αγώνα για τη διατήρηση της θέσης στην Πρέμιερ Λιγκ.

 

Σας συμβουλεύω να ποντάρετε στη νίκη των φιλοξενουμένων με χάντικαπ (-1.5). Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 2,965.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *