The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σλουτσκ εναντίον Energetik-BGU: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Слуцк-ЭнергетикБГУ-08.05b

Πρωτάθλημα της Λευκορωσίας

Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο σημερινός ηγέτης του πρωταθλήματος της Λευκορωσίας δέχεται τολμηρή Energetik-BGU, η οποία μετά από τρεις ήττες στη σειρά κέρδισε ξανά, πλησιάζοντας πολύ κοντά στην πρώτη τριάδα. Θα μπορέσει η Σλουτσκ να διατηρήσει την πρώτη θέση μετά από αυτήν την περιοδεία;

Σλουτσκ

Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες της Σλουτσκ γιόρτασαν νίκη επί της Ντιναμό Μινσκ (2:1). Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη των παικτών του Βιτάλι Πάβλοφ: πριν από αυτό η Σλούτσκ κατάφερε εκτός έδρας της να νικήσει την Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ (2:1) και εντός έδρας με το αουτσάιντερ Μπελσίνα Μπομπρούισκ (3:2). Η ομάδα έχει μόνο μία ήττα (στον δεύτερο γύρο με σκορ 0:1 από την Ντιναμό Μπρεστ), τον ίδιο δείκτη έχει μόνο η δεύτερη Τορπέντο Ζοντίνο. Η Σλουτσκ είναι τώρα το μοναδικό φαβορί της Πρέμιερ Λιγκ Λευκορωσίας με 16 βαθμούς στο ενεργητικό.

Energetik-BGU

Η απόδοση της  Energetik-BGU θυμίζει μέχρι τώρα περισσότερο τσουλήθρες. Η ομάδα του Anatoly Yurevich ξεκίνησε με λαμπρό τρόπο, έχοντας κερδίσει τρεις συνεχόμενες νίκες (με σκορ 3:1 επί της ΜΠΑΤΕ, 1:0 επί της Ρουχ και 2:0 επί της Μινσκ). Μετά από αυτό για την Energetik-BGU ξεκίνησε μαύρο σερί όταν έχασε τους ακόλουθους τρεις αγώνες: από την Τορπέντο Ζοντίνο (0:2), την Γκοροντέγια (0:1) και Νέμαν (0:3). Στον τελευταίο γύρο η ομάδα νίκησε το αουτσάιντερ της Πρέμιερ Λιγκ Σμολέβιτσι εκτός έδρας. Οι παίκτες του Yurevich έπαιζαν με σιγουριά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, νικώντας στο τέλος με σκορ 2:0. Στην κατάταξη η Energetik ανέβηκε στην τέταρτη θέση με 12 βαθμούς στον κουμπαρά.

Πρόβλεψη

Η Σλουτσκ φαίνεται σταθερή σε όλους τους προηγούμενους γύρους, τίποτε δεν δείχνει να αποτύχει ξαφνικά σε έναν εντός έδρας αγώνα με την Energetik-BGU. Οι παίκτες από το Μινσκ κερδίζουν ως επί το πλείστον τους βαθμούς τους, πήδηξαν πάνω από το κεφάλι τους μόνο στον αγώνα με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, ενώ οι «λευκοί-μπλε» προκαλούν τακτικά προβλήματα στα πιθανά φαβορί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Σλουτσκ με απόδοση 2,83.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *