The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σλουτσκ εναντίον Μπελσίνα Μπομπρούισκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Слуцк-Белшина-26.04b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Κυριακή, 26 Απριλίου 2020, 2:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένα από τα φαβορί του εθνικού πρωταθλήματος θα φιλοξενεί τον αρχάριο της Πρέμιερ Λιγκ, που μέχρι στιγμής κλείνει το βαθμολογικό πίνακα. Θα καταφέρει η Σλουτσκ να παραμείνει μεταξύ των ηγετών του πρωταθλήματος;

ΣΛΟΥΤΣΚ

Η ομάδα από το Σλουτσκ παίζει ομαλά αυτή τη σεζόν, έχοντας υποστεί τη μόνη ήττα στο δεύτερο γύρο από την τρέχουσα πρωταθλήτρια, Ντιναμό Μπρεστ (0:1). Η ομάδα του Vitaly Pavlov διακρίνεται από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στην επίθεση (σε αγώνες με τη συμμετοχή της σημειώνονται κατά μέσο όρο τρία γκολ σε 90 λεπτά, τα ίδια στατιστικά στοιχεία ισχύουν μόνο για τη Μινσκ). Η Σλουτσκ έχει ήδη κερδίσει τρεις νίκες αυτή τη σεζόν. Όλα ξεκίνησαν με τη νίκη στον εντός έδρας αγώνα με την Σλάβια Μοζίρ (3:1), και στη συνέχεια η Ίσλοτς ηττήθηκε στον τελευταίο γύρο (3:2) και η Σαχτιόρ Σολίχορσκ (2:1). Οι «ανθρακωρύχοι» νικήθηκαν εκτός έδρας. Τώρα η Σλουτσκ έχει 10 βαθμούς, η ομάδα ανέβηκε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Σύμφωνα με πρόσθετους δείκτες οι Τορπέντο Ζοντίνο και Βίτεμπσκ είναι πιο κάτω από αυτήν.

Μπελσίνα Μπομπρούισκ

Για τους «ερυθρόμαυρους» η σεζόν ξεκίνησε καταθλιπτικά, με τρεις ήττες στη σειρά: (1:3) από τη Μινσκ, (0:​​1) από τη Τορπέντο Ζοντίνο και (0:1) από την Γκοροντέγια. Ο πρώτος βαθμός κερδίστηκε στο Γκρόντνο (1:1). Στον τελευταίο γύρο η ομάδα του Eduard Gradoboev ήταν κοντά στην πρώτη νίκη, έχοντας σκοράρει στον εντός έδρας αγώνα με την Σμολέβιτσι. Αλλά η τύχη έφυγε από την Μπελσίνα Μπομπρούισκ, στο τελευταίο λεπτό του κανονικού χρόνου οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν μετά από το πέναλτι, ως αποτέλεσμα (1:1). Με δύο βαθμούς η Μπελσίνα Μπομπρούισκ κλείνει σήμερα την κατάταξη στο πρωτάθλημα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ για ΣΛΟΥΤΣΚ – ΜΠΕΛΣΊΝΑ ΜΠΟΜΠΡΟΎΙΣΚ

Η Σλουτσκ δείχνει πιο σταθερό και σίγουρο παιχνίδι από τους αντιπάλους τους. Οι ποδοσφαιριστές από το Μπομπρούικ προς το παρόν δυσκολεύονται να κερδίσουν βαθμούς. Ενώ η Σλουτσκ πρέπει να βγει στο γήπεδο με ιδιαίτερη διάθεση, η ηγεσία στο πρωτάθλημα της ανεβάζει το ηθικό, αν και όχι μονοπρόσωπη, αλλά για έναν μετριοπαθή σύλλογο από την Περιφέρεια του Μινσκ αυτό είναι ήδη ένα μεγάλο επίτευγμα. Σας συμβουλεύω να στοιχηματίσετε στη νίκη της Σλουτσκ σε αυτόν τον αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της ΣΛΟΥΤΣΚ με απόδοση 2,175.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *