The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σλοβακία εναντίον Δανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Slovakia-Denmark-05.09

Φιλικός αγώνας

City Arena Trnava

Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 5 Σεπτεμβρίου στις 9:45 μ.μ. στο στάδιο “City Arena” στην Τρνάβα θα πραγματοποιηθεί ο διεθνής φιλικός αγώνας μεταξύ ποδοσφαιρικών συλλόγων από τη Σλοβακία και τη Δανία.

Η εθνική ομάδα της Σλοβακίας πραγματοποίησε τέσσερις αγώνες το 2018. Στο ημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου του Βασιλιά της Ταϊλάνδης οι Σλοβάκοι κέρδισαν στους ποδοσφαιριστές από τα ΗΑΕ με σκορ 2:1, και στη συνέχεια στο αποφασιστικό αγώνα ήταν σε θέση να νικήσουν την εθνική Ταϊλάνδης με σκορ 3:2. Στις φιλικές συναντήσεις η Σλοβακία τον Μάιο έπαιξε ισοπαλία με την ομάδα από την Ολλανδία (1:1), αλλά ήδη τον Ιούνιο η Σλοβακία έχασε από το Μαρόκο 1:2.

Η εθνική ομάδα της Δανίας το 2018 συμμετείχε σε 10 αγώνες. Στους έξι φιλικούς αγώνες οι Δανοί σημείωσαν δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Στα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου η εθνική Δανίας εκτός έδρας νίκησε την εθνική του Περού 1:0, στη συνέχεια έπαιξε ισοπαλία με την Αυστραλία (1:1) και τη Γαλλία (0:0). Στους 16 των πλέι-οφ του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος οι Δανοί έχασαν στη διαδικασία των πέναλτι από την εθνική ομάδα της Κροατίας.

Πρόβλεψη

Σε πρόσφατους φιλικούς αγώνες η Δανία κέρδισε το 2011 με σκορ 2:1, η Σλοβακία κέρδισε το 2012 με σκορ 3:1. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα οι Βόρειοι έπαιξαν με ασφάλεια στην άμυνα, πιστεύω ότι στο φιλικό αγώνα δεν πρέπει να περιμένουμε αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Φιλικός αγώνας είναι χρόνος για κάποια πειράματα, πιστεύω το στοίχημα «το σύνολο είναι κάτω» αναμένεται σε αυτή τη συνάντηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2 με απόδοση 2,12.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *