The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σλάβια Πράγας εναντίον Φερεντσβάρος: προγνωστικά για στοίχημα

Селтик-Ференцварош-26.08b

Champions League – Τρίτος προκριματικός γύρος  – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 10 Αύγουστος 2021, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Έντεν Αρένα

Η πρόκριση στο Champions League θα συνεχιστεί την Τρίτη. Στην Πράγα η Σλάβια θα προσπαθήσει να κάνει μια επιστροφή εντός έδρας, φιλοξενώντας την Φερεντσβάρος. Θα επιβιώσουν οι Ούγγροι στο λημέρι του αντιπάλου; Η συντακτική επιτροπή του ιστότοπου δημοσίευσε πρόβλεψη για τον καθοριστικό αγώνα στις 10 Αυγούστου 2021.

Η Σλάβια Πράγας έχει δημιουργήσει μόνη της πολλά προβλήματα για τον εαυτό της

Η ομάδα θα αναγκαστεί τώρα να καλύψει τη διαφορά από το 0-2 στη Βουδαπέστη. Ο αντιήρωας της ομάδας ήταν ο Τάρας Κατσαράμπα, ο οποίος συμμετείχε άμεσα και στα δύο γκολ εναντίον του συλλόγου του. Βέβαια στην πρώτη περίπτωση, δεν έχει περισσότερες ενοχές από ό, τι είχε ο Pedri με τη στιγμή στο Euro, όταν η μπάλα κατέληξε επίσης στο τέρμα της εθνικής ομάδας. Ο Ουκρανός έβγαλε την μπάλα από τα πόδια του αντιπάλου, αλλά ο έμπειρος Κόλαρτζ, όπως ο Ουνάι Λόπες, απλά δεν πέτυχε την μπάλα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα. Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ο αμυντικός όντως φταίει: φάουλ στην περιοχή του πέναλτι, το οποίο μετατράπηκε σε πέναλτι και το τελικό σκορ. Τώρα στην Πράγα οι παίκτες του Τρπισσόφσκι θα χρειαστεί να σκίσουν τις φλέβες τους και να θυμηθούν γιατί τα τελευταία χρόνια άρχισαν να τους φοβούνται σοβαρά στην Ευρώπη.

Η Φερεντσβάρος είναι καλή και χωρίς τον Σεργκέι Ρέμπροφ

Οι «Fradi» με τον Ουκρανό προπονητή ανέβαζαν το επίπεδο τους, κάτι που τους επέτρεψε την περσινή χρονιά να προκριθούν επιτέλους στον κύριο γύρο του Champions League. Τώρα ο τεχνικός έφυγε, πρώτα στα ΗΑΕ, αλλά πιθανώς να αντικαταστήσει τον Σεβτσένκο στην εθνική ομάδα. Ο Peter Steger προσκλήθηκε στη Βουδαπέστη. Στην αρχή οι οπαδοί πήραν τον Αυστριακό με εχθρότητα, αλλά μαζί του αποδεικνύεται ότι η ομάδα έδειξε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Όχι στο εγχώριο πρωτάθλημα, εκεί ξεκίνησαν με ήττα, αλλά θα το αναπληρώσουν. Αλλά στην πρόκριση του Champions League μέχρι τώρα τα αποτελέσματα είναι εκατό τοις εκατό. Πριν από το 2-0 εντός έδρας με τους Τσέχους οι Ούγγροι νίκησαν τόσο την Πρίστινα όσο και τη Ζαλγκίρις χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν και, φυσικά, πρέπει να παραδεχτούμε ότι το αποτέλεσμα της πρώτης συνάντησης ήταν άδικο. Η Σλάβια Πράγας έπαιζε πιο ενεργά, αλλά δεν μπόρεσε να ανοίξει τον έμπειρο Denesh Dibus, ο οποίος κατέγραψε στο ενεργητικό του από μισή ντουζίνα σέιφ.

Προηγούμενοι αγώνες

Πριν από το προαναφερθέν 2-0, υπήρξε μια μεγάλη παύση στη σχέση μεταξύ των ομάδων.

Πρόβλεψη

Θα είναι πολύ δύσκολο για τη Σλάβια Πράγας, αλλά οι παίκτες του Τρπισσόφσκι πρέπει τουλάχιστον να δοκιμάσουν. Ποντάρουμε ότι στην Πράγα οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν με χάντικαπ -1 (απόδοση 1,82).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *