The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σλάβια-Μόζιρ εναντίον ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

СлавияМозырь-БАТЭ-08.04b

Κύπελλο Λευκορωσίας –Ημιτελικός

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020, 5:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadyen Junatsva

Η Λευκορωσία δεν σκέφτεται να επιβραδύνει ακόμα. Αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί όχι μόνο ο επόμενος γύρος στην Ανώτερη Λίγκα, αλλά και στους ημιτελικούς του κυπέλλου. Την Τετάρτη θα παίξουν η Σλάβια και η ΜΑΤΕ. Ποια θα είναι καλύτερα προετοιμασμένη για να κερδίσει τη νίκη στο Μόζιρ; Έχουμε ετοιμάσει για τους αναγνώστες του ιστότοπου την πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 8 Απριλίου 2020.

Η Σλάβια Μόζιρ κατέχει αξιόλογα την τρέχουσα σεζόν

Η Σλάβια Μόζιρ απέτυχε στον 1ο γύρο του νέου πρωταθλήματος της Λευκορωσίας. Αυτό το 1:3 στο Slutsk με την ομώνυμη ομάδα θα θυμούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι δύσκολο να θυμηθούμε άλλες περιπτώσεις με 5 πέναλτι μέσα σε 90 λεπτά. Αλλά στους επόμενους αγώνες, οι παίκτες του Μιχαήλ Μαρτίνοβιτς ήταν σε θέση να αποκαταστήσουν τους εαυτούς τους χωρίς να επαναλάβουν τέτοια οδυνηρά λάθη. Νίκησαν με το ίδιο σκορ 2:1 και τους δύο αντιπάλους τους. Ήταν τοπικοί μεγιστάνες, ΜΠΑΤΕ και Ντιναμό Μπρεστ. Η πρωταθλήτρια το Σάββατο στην έδρα της δεν μπορούσε με τίποτα να σκοράρει στους φιλοξενούμενους, και εκείνοι στο τελευταίο τρίτο άρχισαν να πιάνουν στα λάθη το κουρασμένο φαβορί. Πρώτα κατάφεραν να κερδίσουν (το έκανε ο Melnikov, ο οποίος είχε προηγουμένως σκοράρει ένα διπλό στο τέρμα της «φραντζόλας») και να εφαρμόσουν το πέναλτι και στη συνέχεια να διπλασίασε το σκορ. Υπήρχαν και προβλήματα: και πάλι ο Timonyuk δεν στάθηκε τυχερός. Ο Ίγκορ έχασε τον τελευταίο γύρο λόγω αποβολής και τώρα «έχει διακριθεί» με αυτογκόλ. Η Ντιναμό Μπρεστ είχε σχεδόν 10 λεπτά για να αρπάξει τουλάχιστον ισοπαλία, αλλά όλα τελείωσαν με μια ακόμα τρανταχτή επιτυχία της Σλάβια Μόζιρ.

ΜΠΑΤΕ επιτέλους κέρδισε

Η φραντζόλα θα ήθελε να ξεχάσει γρήγορα για την έναρξη του τρέχοντος πρωταθλήματος. Αυτή την άνοιξη έκανα ρεκόρ, μόνο με μείον – κατάφεραν να χάσουν δύο φορές στη σειρά. Ποτέ ξανά ο σύλλογος από τον Μπόρισοφ δεν είχε 0 βαθμούς μετά από 2 γύρους: 1-3 με την Energetic-BSU και 1-2 με τη Σλάβια. Μόνο το περασμένο Σάββατο οι παίκτες του Κυρίλλου Αλσέβσκι κέρδισαν επιτέλους, βοήθησε η επιστροφή στην εγχώρια αρένα, στο Borisov Arena. Αλλά και πάλι δεν εντυπωσίασαν. Φιλοξενώντας τον αρχάριο από τη Μπρεστ, τη Ρουχ, η ΜΑΤΕ περιορίστηκε μόνο με ένα γκολ, ο Chidi Osuchukvu σκόραρε στο δικό του τέρμα, περίμεναν άλλα «κατορθώματα» από το Νιγηριανό, προσκαλώντας τον από τη γειτονική Ντιναμό. Αλλά ίσως αυτή η νίκη θα εμπνεύσει την ανάκαμψη. Ειδικά τώρα θα πραγματοποιηθεί το κύπελλο, όπου η ομάδα τα πήγαινε καλά και το 2020: στον προημιτελικό κατάφερε να νικήσει την Ντιναμό Μινσκ και στις δύο συναντήσεις.

Προηγούμενοι αγώνες

Σε γενικές γραμμές η ΜΠΑΤΕ είχε εξαιρετική στατιστική στα παιχνίδια με τη Σλάβια, τι αξίζουν 4 συνεχόμενες νίκες το 2017-2019. Αλλά μόλις πριν από μία εβδομάδα οι «Σλάβοι» κέρδισαν τη προσωπική συνάντηση.

Πρόβλεψη

Αυτό το παιχνίδι δεν πρέπει να είναι βαρετό: η Σλάβια δεν φοβάται πλέοντο μεγιστάνα, και, από την άλλη πλευρά, όλοι αναμένουν εκδίκηση από την ΜΠΑΤΕ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *