The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σλάβια Μόζιρ εναντίον Μινσκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

СлавияМозырь-Минск-25.04b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadyen Junatsva

Και οι δύο ομάδες καταλαμβάνουν θέσεις στη μέση της κατάταξης. Οι γηπεδούχοι στην αρχή έγιναν ο πιο άβολος αντίπαλος για τα φαβορί του πρωταθλήματος, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορούν να κερδίσουν στους αγώνες με πιο αδύναμους αντιπάλους. Μετά από ένα λαμπρό ξεκίνημα οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν σημειώσει βαθμούς για τρεις συνεχόμενους γύρους. Θα μπορέσει η Σλάβια να κερδίσει στον αγώνα με την Μινσκ σε κρίση;

Σλάβια Μόζιρ

Και τις δύο νίκες αυτή τη σεζόν οι «Σλάβοι» κέρδισαν επί των νικητών του προηγούμενου πρωταθλήματος, την ασημένια πρωταθλήτρια ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και κάτοχου των χρυσών μεταλλίων Ντιναμό Μπρεστ, με το ίδιο σκορ (2:1). Σύντομα οι παίκτες του Μπορίσοφ νικήθηκαν στον πρώτο αγώνα του ημιτελικού του Κυπέλλου (1:0). Ωστόσο, μόλις η ομάδα του Μιχαήλ Μαρτίνοβιτς έχει να αντιμετωπίσει όχι τόσο τρομερό αντίπαλο, η ενδεκάδα αποτυγχάνει. Στον τελευταίο γύρο αυτός ο κανόνας επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά στο Ίσλοτς. Σε γενικές γραμμές με ίσο παιχνίδι σε επικίνδυνες στιγμές η Σλαβία έχασε (1:2). Τώρα οι παίκτες από τον Μόζιρ βρίσκονται στην έβδομη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας σημειώσει επτά βαθμούς.

Μινσκ

Οι «πολίτες» ξεκίνησαν με λαμπρές νίκες, επιδεικνύοντας επιθετικό ποδόσφαιρο. Πρώτα, ο αρχάριος της ελίτ Μπελσίνα Μπομπρούισκ ηττήθηκε  με σκορ 3:1 και στη συνέχεια ο έμπειρος Ντιναμό Μινσκ (3:2). Εδώ ο ενθουσιασμός της ομάδας του Αντρέι Ράζιν τελείωσε: στους επόμενους τρεις γύρους οι παίκτες του έχασαν με συνολικό σκορ (0:6). Όλα ξεκίνησαν με μια ήττα από την Energetik-BGU Μινσκ (0:2), στη συνέχεια ακολούθησε άλλη μία αποτυχία στην έδρα της από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (0:3), και τέλος, ένα φιάσκο στο Μπρεστ από την Rukh στον τελευταίο γύρο (0:1). Στο ενεργητικό της η Μινσκ έχει έξι βαθμούς, με τους οποίους η ομάδα του Ράζιν καταλαμβάνει την 11η θέση.

Πρόβλεψη

Από την αρχή της σεζόν η Μινσκ αντιμετώπισε σοβαρά αμυντικά προβλήματα. Αλλά αν νωρίτερα κατάφεραν να τα λύνουν λόγω επιτυχημένων ενεργειών στην επίθεση, στους τελευταίους γύρους είναι αδυνατούν να σκοράρουν. Η ομάδα του Ράζιν, μαζί με τη Σλουτσκ, είναι τώρα η πιο θεαματική στο πρωτάθλημα, κατά μέσο όρο, τρία γκολ σημειώνονται σε αγώνες με αυτές τις ομάδες. Οι παίκτες της Σλάβια διακρίνονται επίσης από το παραγωγικό τους παιχνίδι, έχουν τα περισσότερα παιχνίδια με το σύνολο είναι πάνω στην Πρέμιερ Λιγκ (τέσσερις στους πέντε). Επομένως, σε αυτήν την αναμέτρηση προτείνω να στοιχηματίσετε στο σύνολο είναι πάνω 2.5. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 2,115.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *